Drop Cigs, Sluta röka råd som är framgångsrik


Rökning har allvarliga konsekvenser för dig och ditt liv. Det påverkar hur du ser ut, eftersom nikotin kan få dina kläder att lukta som rök och det kan också fläcka dina tänder. Det kan också påverka din hälsa negativt. Studier har visat att praktiskt taget all skada du gör mot din kropp medan rökning är återgivbar om du slutar. Om du kämpar med tanken att sluta läser du följande artikel för tips om var du ska börja.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk attityd och motivation för din resa. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Du måste lära dig de bästa teknikerna för dig. Att göra din egen lista kommer att uppnå detta.

TIPS! Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka och också orsakerna till att du motstår sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning.

När du slutar röka, vila så ofta som möjligt. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. Sena nätter kan också vara frestande gånger för att smyga en cigarett, speciellt om resten av ditt hus sover. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; I den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Om begäret inte har passerat, upprepa det första steget igen.

Sluta röka

TIPS! Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet.

Om du inte kan sluta röka, besök din läkare. Vissa mediciner kan göra det lättare att sluta röka. Fråga också din läkare om en lista över supportgrupper, terapeuter och andra resurser som kan vara till hjälp för dig.

Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi. Nikotinuttaget är mycket försökt och kan förvärra känslor av stress, depression och ångest. Cravings kan ibland verka överväldigande. Användning av nikotin ersättningsterapi hjälper till att lindra dessa symtom på uttag. Införlivande av nikotingummin och fläckar i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Undvik nikotinutbyten som pastiller eller tuggummi om du fortfarande röker.

Försök inte sluta ensam. Främja inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa människor för stöd. Att gå med i en supportgrupp kommer också att öka dina chanser att lyckas. Att vara med andra som är i samma båt kan vara till hjälp.

TIPS! Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Du måste prata med människor och låta dem veta vad du går igenom, det här är det enda sättet du kan få hjälp.

Skapa ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Välj belöningar som kommer att ges när du har slutat för 24 timmar, 7 dagar och sedan 4 veckor. Håll den här listan någonstans där du märker det varje dag. Det kan ge inspiration och motivation under svåra tider.

Gör en plan om hur man hanterar stressiga stunder. För rökare är sättet att hantera en stressig situation att tända en cigarett. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Se till att listan har mer än ett alternativ på den, om du behöver tillgång till mer.

Din familj och dina nära och kära erbjuder den största motivationen för att sluta. De kan påverkas av inte bara din möjliga sjukdom eller död, men också av negativa hälsoeffekter från att vara kring din rök. Statistik säger att en av fem personer dör av cigaretter i USA Håll dig själv från att bli en statistik och sluta nu.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel.