Du är säker på att sluta röka med dessa utmärkta strategier


Rökning kan få stor inverkan på livskvaliteten. Det gör din hudrink, dina tänder och fingrar gula och ditt andetag och hår stinker. Den värsta delen är att det skadar dig fysiskt. Du kan vända de negativa effekterna i samband med rökning genom att sluta. Denna artikel ger några värdefulla råd om hur du framgångsrikt kan sluta.

När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningar som konfronterar dig, som de har eller har att göra med dem också. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. För att hitta en stödgrupp som är avsedd för rökning, kontrollera din lokala recenter, kyrka eller community college.

Tips! Se till att du tar processen en dag då. Avsluta kan vara en lång process.

Varje ny dag är ett steg i processen att eliminera rökning från ditt liv. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Tänk inte för långt framåt i tiden. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

Om du försöker sluta röka, ta saker en dag i taget. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett. I stället försök bara för idag. För många människor är en kort tidsram lättare att förstå och fokusera på. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Du kan belöna dig själv på olika sätt genom att gå med i ett gym. Du kan använda tid som du brukar röka för att träna och få din hälsa tillbaka i ordning. Träning är också en bra stressavlastare. Om träning inte redan var en vanlig del av ditt liv, börja sedan med en gång promenad. Innan du börjar något träningsprogram, bör du först rådgöra med din läkare.

TIPS! Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Att stanna upp sent kan höja trötthet, öka cravings för en cigarett. Detta är också en lättare tid att smyga i en cigarett. Så se till att du får minst åtta timmars sömn varje natt så att din kropp och sinne är välviljade och kunna ta itu med ditt rökavvikande huvud.

Byt sötnos med färska råvaror för att förhindra att du går ner i vikt när du slutar röka. Detta kommer att bidra till att minimera viktökning som du kan uppleva. Det är normalt för din kropp att kräva mat under avslutningsprocessen, och det bästa sättet att tysta dina begär och stabilisera ditt humör är att äta hälsosamma mellanmål.

Vissa människor gillar inte tanken att sluta kalla kalkon, så ge nikotinersättningsterapi ett försök. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda sig av cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter den faktiska vanan att röka.

Tips! När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen.

Det är svårt att sluta röka, men dina fördelar med avseende på utseende, hälsa och social status kommer att göra det värt. Efter att ha läst ovanstående artikel är du förhoppningsvis mer självsäker i ditt beslut att sluta röka en gång för alla. Välj några och börja idag!Source link