Du är säker på att sluta röka med dessa utmärkta strategier


Så många människor vill sluta röka men är avskräckta långt innan de ens börjar. Avsluta kan hända om din attityd är bra, och du har bra viljestyrka. Också du behöver några råd, som vad som kommer att visas i den här artikeln. Använd dessa tips i din plan för att sluta röka, och du kommer att lära dig att det är lite enklare än du först trodde.

Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Försök inte gå kallt kalkon. 95% av tiden kommer människor som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Det svåraste steget är de första dagarna, och dessa produkter kan hjälpa till att lindra den svårigheten och öka dina chanser till framgång.

TIPS! Du måste göra din rökningstopp så enkelt som möjligt. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig.

Om du vill ge dig ett lust, sätt av det så länge som möjligt. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske måste du först ha ett glas vatten. Du kan upptäcka att försena din nästa cigarett lite kommer att minska dina begär. Fördröjning kan bidra till att minska det belopp som du röker, vilket kan göra en stor skillnad under året.

Stanna i nuet och sluta en dag i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg åt gången. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du har anpassat dig till tanken att du inte röker och känner dig tryggare, kan du sedan titta på ett längre engagemang.

10 minuter

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden. Vanligtvis, efter de 10 minuterna har gått, kommer varje begär att ha gått bort. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

Om du har svårt att sluta röka, tala med en sjukvårdspersonal. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Din läkare kommer också att hålla dig i kontakt med stödgrupper och andra resurser du kan använda.

TIPS! Få dina nära och kära att stödja dig i ditt beslut att sparka din dåliga rökvanor. Var tydlig att du behöver sitt oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Låt dem veta att du är mer än sannolikt moody när du slutar, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Det är inte enkelt att sluta röka, du borde alltid utveckla ett stödsystem.

Som du kan se önskar många att de kan sparka vanan men misslyckas utan rätt verktyg. De människor som faktiskt lyckas med sina ansträngningar att sluta röka är de som bildar en plan och håller sig till sin design. oavsett vad. Använda trick och tips i artikeln kan skapa en kampplan för dig själv, och framgång kan vara din.Source link