Du är säker på att sluta röka med dessa utmärkta strategier


Även om många rökare skulle vilja sluta, går de inte igenom sina planer. Den här artikeln kan hjälpa dig att ge dig den motivation du behöver för att slutligen sparka vanan för gott. Applicera allt du har lärt dig i den här artikeln, så du kan sluta röka under resten av ditt liv.

När du har fattat beslutet att rökning inte längre är för dig, leta efter en supportgrupp för hjälp. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna i samband med att du slutar. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Stödgrupper kan ofta hittas på din lokala kyrka, rekreationscenter eller gemenskapskollegium.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och slåss frestelser.

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. Att skriva en djup trance medan du hör positiva bekräftelser kan fungera för dig. Detta bidrar till att minska cigarettillverkningen.

Tala med dina nära och kära om ditt beslut att sluta röka. Att ge bekanta personer med denna information kan låta dem motivera dig, tillsammans med att hjälpa dig att slå frestelser. Detta kan bara vara det extra tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

När ett cigarettbehov slår, försök att genomföra förseningar. Förskjuta rökbrytningen i tio minuter, upptag då din tid klokt. Efter de tio minuterna är upp kan du upptäcka att ditt begär har passerat. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Tips! För att sluta röka, bör du sikta på att skapa en egen lista över hur du kan sluta. Att skapa en personlig, sluta rökningslista bidrar till att öka sannolikheten för att du kommer att kunna slutföra med framgång.

Om du inte kan sluta röka själv, besök din läkare. Det finns mediciner, som vissa antidepressiva läkemedel, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och försök att sluta. Din läkare kan också ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

Att få kallt kalkon att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar för att hjälpa dig längs vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter ger din kropps nikotin utan att behöva använda cigaretter, vilket hjälper dig att undvika abstinenssymptom medan du bryter den faktiska vanan att röka.

Överväg att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Ge upp ditt favoritmärke till en som du tycker är helt hemskt. Detta kommer att göra det lättare att gradvis minska antalet cigaretter som du röker under en dag. Det här hjälper dig att komma igång på vägen till att bli en nonsmoker.

Tips! Många rapporter tar sig under vikt under eller efter den tid som de slutade röka, så du kanske vill börja äta de frukterna och grönsakerna nu. Det här hjälper till att kontrollera din vikt vid denna viktiga tid.

Berätta för alla du vet om din önskan om att sluta röka. De kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta röka. Din framgångsgrad för att sluta kommer att öka med mycket.

Få stöd via onlinebaserade forum och supportgemenskaper. Massor av webbplatser finns enbart för att hjälpa sina medlemmar att sparka vanan. Det kan vara till hjälp eller till och med katartiskt att dela upp med frustrationer och framgångar med andra som förstår din kamp. Dessutom kan du vara säker på att de personer du diskuterar dina problem med kommer att förstå var du kommer ifrån.

För alla som försöker sluta röka är den första veckan alltid det svåraste. När du slutar röka, sjunker nikotinhalterna i kroppen snabbt och leder till abstinenssymptom. När 48 timmar har gått, kommer din längtan efter nikotin bara att vara psykologisk. Det kommer fortfarande vara svårt, men begäret blir mindre när tiden går.

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kommer att kunna få på egen hand.

Försök att maximera träning och lyft under dagen. När du slutar röka blir det lättare att träna på grund av förbättrad lungkapacitet. Det kan också hjälpa till att undvika att sätta på pund tack vare en långsammare metabolism. Övning producerar endorfiner, som inte ersätter nikotinhöjder, men lindrar uttagssymtomen.

Om du misslyckas med att försöka sluta röka första gången, bli inte avskräckt. De flesta slutade flera gånger innan de avslutades med framgång. Hitta dina svagheter och skapa solida säkerhetskopieringsplaner för att hålla dem från att spåra dig igen. Om det händer dig i framtiden kommer du att veta exakt hur du ska övervinna det.

Tänk på det som en gåva för dig själv, i stället för att titta på att sluta som ett offer. När man tittar på någon uppgift positivt, inklusive att sluta röka, är det lättare att hålla sig fokuserad och motiverad. Försök att förstå hur mycket bättre ditt liv kommer att vara, i så många olika dimensioner, utan cigaretter. Att komma ihåg dessa positiva faktorer hjälper dig att hålla dig motiverad för att sluta röka.

TIPS! Försök inte själv detta. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen.

Rökning är ibland det som individer vänder sig till i tider av stress. Om denna situation låter bekant, är det klokt att aktivt söka ett annat uttag. Se om meditation eller yoga hjälper till att förbättra de stressiga känslorna, eftersom de är långt hälsosammare alternativ än att röka.

Du kommer att få en ljusare utsikt över ditt liv om du slutar röka. Gör vad som krävs för att sluta röka idag och leva rökfritt under resten av ditt liv!Source link