Du är säker på att sluta röka med dessa utmärkta strategier


Rökare vet att de inte borde röka. När du står i ett rökområde, står ingen på hur hälsosam röken får dem att känna. Icke-rökare förstår inte vad slutar innebära; men ex-rökare gör. Följande råd hjälper dig.

Supportgrupper kan vara en bra resurs när du väl bestämt dig för att du är redo att sluta. Att arbeta med andra som slutar eller som har slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Dessa människor kan bli dina vänner och erbjuda dig en mängd råd som kan hjälpa dig att hålla dig på rätt spår. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

Cigarettbegravningar

Tips! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjligt. Att sluta kallt kalkon kanske inte lyckas.

Ta mycket vila när du försöker sluta röka. För många ökar cigarettbehov under sena nätter. Du kan bara börja röka och inte ens tänka på det, även när det är sent är det lättare att komma undan med rökning vilket är dåligt i allmänhet för dig. Att få en full åtta timmars sömn varje natt ger dig möjlighet att behålla din motivation och din förmåga att bekämpa cigarettbehov.

Att ge upp sötsaker för frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att ha avslutats. Människor kan gå upp i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, vilket gör dessa veggie snacks till en bra idé. Förvänta sluta att få dig att kräva mat, så ha gott om hälsosam mat redo.

Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Kraven kan vara överväldigande. Nikotinutbytesbehandling hjälper till att minska dessa känslor. Studier visar att individer som använder nikotingummin, fläckar eller pastiller dubblar deras chanser att sluta med framgång. Se till att inte inkludera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

TIPS! Se till att du tar processen en dag då. Avsluta kan vara en lång process.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Be om stöd och uppmuntran från dina vänner och familj, så att de vet att du vill sluta och låta dem ge dig hjälp. Att gå med i en supportgrupp kan också vara en stor hjälp. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hålla dig från att falla av vagnen.

Att stanna positivt hjälper dig att sluta röka för gott. Identifiera alla sätt på vilka ditt liv kommer att dra nytta av att vara en icke-rökare. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Att se negativet att röka kan skrämma människor att sluta, men att föreställa sig alla positiva kan vara lika bra.

Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Det här är en enkel lösning att sluta, men det är inte alltid lätt. Denna metod kan verka hård. Det är den mest effektiva metoden över tiden!

Tips! Försök att snacka på frukt och grönsaker istället för söta snacks när du slutar röka. Detta kommer att öka din hälsa genom att njuta av en hälsosam produktion samtidigt som du stoppar viktökning i spåren.

Planera dina stresshanteringsmekanismer så fort du slutar röka. Många rökare har vana att lysa upp som svar på stress. Du är mindre benägna att ge dig denna frestelse om du lägger en plan för att hantera stress. Har många idéer, om din första idé inte hjälper.

Sluta röka

Det är viktigt att du slutar röka omedelbart. Om du verkligen är redo, sätt inte ett slutdatum många veckor från nu. sluta idag eller till och med imorgon. När du slutar röka, minskar dina risker för många sjukdomar och fortsätter att minska med varje dag som går. Ju snabbare du slutar röka, desto tidigare frigör du din familj från effekterna av begagnad rök. Det kan vara den faktor som motiverar dig mest att sluta.

Tips! Om du tycker att det är för skrämmande att sluta röka kallkalkon, överväg att hjälpa processen med att försöka byta ut nikotinplåster eller tuggummi. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, håller nivån på nikotin i systemet stabilt när du jobbar med att inte röka.

Skulle rådgivning hjälpa dig? Vissa människor röker som en följd av känslomässiga problem. När den här frågan behandlas, försvinner också uppmaningen att röka. Om detta verkar som något som skulle vara till hjälp, prata med din läkare för att få en hänvisning till rätt person.

Gör en mantra av de främsta anledningarna till varför du slutar röka. Varje gång du tror att du kan grotta, repetera om och om igen alla anledningar till varför du vill sluta. Detta gör att du kan ta kontroll över din missbruk, för att optimera din chans till framgång.

Sluta röka

TIPS! Försök med nikotinbytesprodukter som erbjuds. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad.

Ta med dina nära och kära när du slutar röka. Låt alla veta att du försöker sluta röka. De kan ge dig en viktig uppmuntran. Dessutom anser du att du kan dra nytta av beteendeterapi eller en personlig eller online supportgrupp för att få mer stöd för att sluta.

Icke-rökare förstår inte varför du röker när du vet vad det gör för dig. De kan inte förstå hur svårt sluta verkligen är. Det finns människor som slutat röka, och de har använt några av de metoder som förklaras i den här artikeln. Detta råd kan tillämpas på din unika situation för att hjälpa dig att få frihet från ditt kemiska beroende.Source link