Du är säker på att sluta röka med dessa utmärkta strategier


Du måste vara motiverad om du vill bli framgångsrik när du bestämmer dig för att sluta röka. Det finns så många anmärkningsvärda fördelar när du slutar röka. En eller flera av dem kommer att vara tillräckliga för att motivera dig när det blir svårt. Det främjar inte bara god hälsa och hälsan hos dem runt dig och blir av med ett stort kostnadscenter i ditt liv, ekonomiska och känslomässiga fördelar. Så fortsätt läsa för att få råd om tips för att hjälpa dig att sluta röka.

Berätta själv måste du gå en promenad först, eller ens avsluta ett stort glas vatten innan du röker. Om du fortfarande väljer att röka, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i en djup trance och ge dig positiva bekräftelser som stannar inbäddad i ditt sinne. När du klämmer ut ur den djupa transen kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket ger dem lättare.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas . När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning.

Se till att du tar processen ett steg åt gången. Att ge upp nikotin är en lång process. Bara gå igenom det en dag i taget, eftersom stopp nu hjälper dig i framtiden.

Se till att du får gott om vila när du försöker sluta röka. För många rökare leder uppe på sent på natten till ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Din primärvårdspersonal kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, bland annat, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

TIPS! Sluta röka gradvis. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon.

Försök att snacka på frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning.

Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kan vara skarp eller irriterad på grund av uttag, och att du kanske inte har ett tydligt sinne. Att sluta är svårt, och du behöver stöd för att lyckas.

Sluta röka

Tips! Att gå med i en bra stödgrupp kan hjälpa dig att sluta röka. Du kommer att få mycket sympati, råd och stöd genom att bygga relationer med människor som har gått eller går igenom samma sak.

Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ansträngningen innan du räknar ut hur du "kommer att gå om att göra det. De flesta människor misslyckas eftersom de ger upp eller stannar i brist på viljestyrka. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig ständigt om orsakerna till varför du ville sluta röka i början.

Låt familj och vänner veta att du vill sluta röka. De hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Det absolut bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem. Det här hjälper dig att uppnå din chans att lyckas sluta röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp när du försöker sluta röka. Försök att tänka på hur uppfyllt ditt liv kommer att vara när du har slutat. Din andedräkt blir mycket bättre, din hälsa kommer att förbättras, och din andedräkt gör dig mycket mer kissbar. Medan man vet att farorna med att röka kan skrämma lite för att sätta tobaken ner, kan en positiv outlook också vara mycket kraftfull.

Tips! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör.

Minska antalet cigaretter du röker. Detta hjälper dig att vägleda dig på vägen för att stoppa din rökningstussresa. Prova en fördröjning om en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. En annan metod att använda är att röka endast hälften av din cigarett varje röksession.

Hitta support genom att gå med online formulär och meddelandekort. Det finns en hel del webbplatser som helt fokuserar på att hjälpa människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp för dig att jämföra sluta strategier med andra.

48 timmar

TIPS! Försök med terapi som innebär nikotinutbyte. När du lider av nikotinuttag kan du bli irriterad, irritabel och till och med deprimerad.

De första 7 dagarna kommer att vara det absolut hårdaste. De första 48 timmarna är när kroppen rysar sig helt av all nikotin som den har hållit på. När 48 timmar har gått, är cravings generellt psykologiska. Medan det fortfarande är svårt blir det lättare att motstå uppmaningen att hämta en cigarett.

Att träna efter att du slutat röka blir lättare, så börja en vanlig träningsrutin så fort du slutar röka. Regelbunden motion kan också säkerställa att du avvärjer eventuell viktökning. Endorfinerna från viss utsträckning.

Även de planer som är mest beredda att sluta har en väldigt svår tid att lyckas först. Du kan segra i en framtida ansträngning på vägen.

TIPS! När du jobbar med att sluta, ta bort de saker som du mentalt kopplar till rökning. Ändra ditt beteende, så att du inte är frestad, till exempel, gå till nya restauranger som inte tillåter att röka.

Djup andning

Djup andning kan hjälpa dig att komma förbi ett cigarettbehov. Denna avslappnande uppgift kan låta dig fokusera på ditt mål att sluta röka. Det kan också hjälpa till med att ge syre till dina lungor, slappna av dig och hjälpa till att rensa ditt sinne. Djup andning kan göras var som helst och lätt läras.

Bestämning, körning och motivation är vad som tar dig från rökare till ex-rökare. Håll dina motivationer i åtanke, så att du kan lyckas och sparka vanan. Tänk på att använda de tips som ges till dig i ovanstående artikel. Genom att göra detta är du på rätt väg mot att permanent eliminera denna dåliga vana.

TIPS! Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Många rökare har svårt att sluta, eftersom de inte närmar sig frågan med rätt inställning och inte har tillräckligt med motivation.

Denna artikel har erbjudit en del fantastisk information om Array; lära av det. Fortsätt lära dig att förbättra din framgångsgrad. När du vet allt du kan om kommer du att bli en mästare på fältet.Source link