Du är säker på att sluta röka med dessa utmärkta strategier


Alla har goda avsikter att sluta röka, men aldrig verkligen följa dessa avsikter. Om du är intresserad av att skära den här ohälsosamma vanan från ditt liv, fortsätt läsa. Ta den här informationen och använd den för att sluta röka för alltid.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats. Många som försöker sluta kommer att misslyckas med sitt första försök. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Dessa saker hjälper dig med eventuella abstinenssymptom du kan uppleva, och slutar lyckas mycket mer troligt.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp som hjälper. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Att ha ett stödsystem kan vara ovärderligt. Du är säker på att hitta några supportgrupper i ditt område. De kan träffas i en kyrka, ett samhällscentrum eller en skola efter timmar.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Att se en licensierad hypnotisör kan vara effektiv och har visat sig lyckad för många människor. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

Oavsett vad du behöver titta på din sluta en dag i taget. Det är en stor process att sluta röka. Oroa dig inte för hur du ska klara fram till nästa månad eller året efter. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Tips! Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med ett stöd grupp. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Fokusera inte på att röka aldrig igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

Du kan börja träna, så att du kan undvika viktökning när du slutar röka och att tänka på cigaretterna. Träning är också en bra stressavlastare. Gå en lång promenad varje dag, eller spela en sport. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Du kommer att få en ljusare utsikt över ditt liv om du slutar röka. Börja idag och använd det du lärde dig att gå igenom livet utan att ångra mer om att röka.Source link