Du är säker på att sluta röka med dessa utmärkta strategier


Rökningstopp är hård även för personer som är mycket engagerade och bestämda. Även om du verkligen vill sluta, kan någonting alltid dra dig tillbaka om du inte är redo. Ta lite insikter från denna artikel till hjärtat och använd dem för att göra den psykologiska och fysiska avbrottet från den cigarettvanan.

För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av att sluta. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela din mentala uppfattning. Det här kan ge din motivation att hålla fast vid den här gången, och det kan bli lättare eftersom du kanske är mer fokuserad att se den genom.

Hypnos kan hjälpa till att sluta röka. Denna icke-traditionella metod att sluta har visat stor framgång med många rökare. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika trängsel att röka.

TIPS! När det gäller att sluta röka, gör inte saker ännu hårdare än de redan är. Försök inte gå kallt kalkon.

Ta din resa en dag i taget. Att sluta röka är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Försök att inte hysa om nästa vecka, nästa månad eller nästa år. Gör dagliga ansträngningar och fokusera på att komma igenom varje dag utan att röka så att de nya vanorna blir en del av din livsstil.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Sitt ner och gör en lista över saker som kommer att fungera för din personlighet. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Att göra en lista hjälper till med den processen.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få den vikt som resulterar i att du slutar röka. Detta är ett sätt att bekämpa den karakteristiska viktökning som kommer med att sluta. Din kropp kommer att kräva mat när du slutar röka och en hälsosam kost kommer att hålla dig fokuserad på en hälsosam livsstil.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt yttersta mål.

Nikotinutbyteterapi

Du kanske vill prova nikotinersättningsterapi. Denna typ av terapi syftar till att minska symtomen på nikotinuttag, inklusive depression, rastlöshet och irritabilitet. De begär som du känner för nikotin kan vara okontrollerbara. Du kan hjälpa till med begäret genom att använda nikotinersättningsterapi. Chanserna att någon slutar röka fördubblas om de använder nikotinplåster eller tuggummi. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Du kan prova nya hobbies, massage eller ansträngande träning under höga krav. Under din fritid läser du böcker eller tar tid att prata med vänner. Allt som håller dig upptagen hjälper dig att hålla dig borta från att röka.

TIPS! När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. En licensierad hypnotisör ger dig verktyg som inte finns någon annanstans.

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Secondhand rök kan påverka hälsan för någon som finns omkring dig som kommer i konstant kontakt med det. Det kommer att fungera bra för hela ditt hushålls hälsa när du slutar röka. Genom att sluta röka, skyddar du inte bara dig, utan du skyddar också dina nära och kära.

Se till att du berättar för dina vänner och familj att du slutar röka. De kan vara där för att hjälpa dig att sluta. Det absolut bästa sättet att hjälpa dig att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Detta kan hjälpa dig att uppnå din guls.

Ge ditt hem en ny start också genom att städa bort rökig lukt. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. I stället för luktar rök när du kommer hem, kommer du att lukta rena, fräscha dofter. Detta kommer att minska frestelsen att röka.

TIPS! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

När du slutar röka, behöver den inte orsaka stress eller verkar ouppnåelig. Allt du behöver för att uppnå ditt mål är beslutsamhet och lite självförtroende. Du kan bli förvånad över vad du kan göra med beslutsamhet!Source link