Du är säker på att sluta röka med dessa utmärkta strategier


Rökning har en myriad av negativa effekter på både din hälsa och de som finns omkring dig. Rökning orsakar många hälsoproblem, inklusive cancer, hjärtsjukdomar och emphysema. De personer som andas i din andrahandsrök är också i fara. Det här är en stor anledning till varför stoppa rökning är så viktigt. Informationen nedan ska hjälpa dig att nå ditt mål och sluta faktiskt.

När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp för att hjälpa. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och känslomässiga belastningen du kan uppleva. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Supportgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga runt.

Tips! Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

Ta bara varje dag som det kommer. Att ge upp nikotin är en långsam process. Tänk inte ens på framtiden. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken på att de vanor du skapar eller bryter idag kommer följa dig in i framtiden.

Sluta röka

Var säker på att du är villig att hålla fast vid din plan att sluta röka. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närmar sig den rätta tankegången. Det är möjligt att förbli engagerad genom att tänka på orsakerna som du vill sluta.

TIPS! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Att informera de älskade av dina planer ger dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Secondhand rök kan orsaka olika farliga hälsoförhållanden och sjukdomar som cancer. Ju tidigare du slutar röka, desto tidigare kommer dina nära och kära att vara fria från de risker som är förknippade med inandning av begagnad rök medan de är i din närvaro. När du slutar kommer du att förbättra inte bara din egen hälsa utan även hälsan för de människor som bor med dig.

Att byta cigarettbandet du röker kan hjälpa dig att sluta. Ge upp ditt föredragna varumärke till en som du tycker är helt hemskt. Rök dem som du skulle ha ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Denna teknik kommer att få dig till en inställning för att sluta röka.

Om du är seriös om att sluta röka vana, måste du bli bra på det. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. Sluta röka, och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. Om du startar igen, välj omedelbart ett nytt datum för att avsluta. Avsluta varje gång du startar om och lär dig av dina misstag. Du kommer att upptäcka att du kommer att bli bättre att sluta, och så småningom kommer du att sluta helt.

Tips! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Avstå från att röka till varje pris för att maximera chansen att sluta effektivt. Att stoppa är det enda sättet att starta slutprocessen. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. Att sluta direkt kan tyckas vara svårt först. Tiden har visat att denna metod är mycket effektiv, övergripande.

"No One Puff Ever" eller "Nope" ska vara din mantra. Medan det kan tyckas bra att röka en enstaka cigarett, kan bara en enda puffa ångra allt ditt hårda arbete helt. Tänk på hur skadlig att bara en cigarett kan vara innan du ens ens har begäret.

Rökning cigaretter är dålig för din hälsa. De som röker är mer benägna att lida av hjärtattacker, cancer eller emfysem. Användad rök orsakar samma sjukdomar hos personer som aldrig rökt en dag i sitt liv. Sätt de råd du har hittat här i praktiken, och du kanske kan sparka den dåliga vanan för alltid.Source link