Du är säker på att sluta röka med dessa utmärkta strategier


Många tänk på att sluta uppnås enkelt genom att kasta cigaretterna bort och villiga att sluta. När du tar bort tobak från ditt liv är en stor del av att sluta, andra faktorer är också på spel. Det finns många rökningstopphjälpmedel och tekniker som hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Om du är ny att träna, ta det långsamt genom att bara gå varje dag. Innan du börjar träna rutin, kontakta din läkare.

Ett hjälpmedel som hjälper dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka och också orsakerna till att du motstår sluta. Att skriva något på papper gör det mer kraftfullt och mer riktigt till ditt sinne.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. För många rökare kan uppehåll i längre timmar leda till ökad efterfrågan. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Att få åtta timmars vila varje natt hjälper till att hålla dig mentalt fokuserad, vilket innebär att du bättre kan styra de begärna.

För att undvika att uppleva viktökning efter att du slutat röka, äta en hälsosam kost fylld med frukt och grönsaker. Oavsett vikt du får kommer sannolikt att minimeras som ett resultat. Förstå att du kommer att ha matbehov efter att du har slutat, och det bästa sättet att mätta dessa begär är att skapa en hälsosam sinnesro genom hälsosam ätning.

Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka. Detta kan underlätta abstinenssymptom och öka dina chanser att sluta för gott.

Nikotinutbyte

Använd en av de många nikotinutbyteslösningarna på marknaden idag. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Det kan hända att nikotinersättningsterapi hjälper till att minska dessa känslor. Människor som använder dessa produkter har dubbelt så stor sannolikhet att sluta för gott som de som går kallt kalkon. Kom bara ihåg aldrig att koppla dessa produkter med rökning.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till strävan innan du räknar ut hur du ska gå om att göra det. Många människor kan inte sluta röka framgångsrikt eftersom de inte är tillräckligt engagerade eller inte närmar sig den rätta tankegången. Det är möjligt för dig att behålla en hög grad av engagemang genom att beakta orsakerna till att du vill sluta.

Om du vill röka smälter din lösning, försök åtminstone att sätta av det så länge som möjligt. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten.

Förhoppningsvis har denna artikel gett dig några bra idéer om hur du kan lyckas sluta röka. Om du förväntar dig att du aldrig kommer att få uppmaningen att tända en cigarett efter att du har fattat beslutet att sluta kanske inte är realistiskt, men du borde ha en enklare tid att sluta om du tänker på vad du just har läst.Source link