Du är säker på att sluta röka med dessa utmärkta strategier


Även om det är mycket osannolikt att alla som röker inte inser att det är ohälsosamt, blir det inte lättare att sluta. Om du är en av de miljoner individer som försöker sluta röka, kan ibland lite ljudråd hjälpa. Dessa tips kommer att sluta röka mycket enklare.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Du bör aldrig försöka bara sluta kall kalkon. Det handlar om en 95% chans att det här kommer att misslyckas för dig. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Med hjälp av dessa hjälpmedel kommer dina ansträngningar att sparka vanan mycket lättare än det kommer att bli utan dem.

TIPS! Avsluta kan vara lätt om du vet hur du ska göra det korrekt. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Det finns stor styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar. Detta kan hjälpa dig att trivas genom att associera med personer som har gått igenom samma problem. Du kan kolla din lokala kyrka, rec center eller till och med community college för att hitta dessa supportgrupper.

Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått. Upprepa detta steg upprepade gånger om du behöver.

Kall kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa terapier fungerar genom att komplettera din kropp med en liten mängd nikotin för att hjälpa till med abstinenssymptom medan du slutar.

TIPS! Prata med en sjukvårdspersonal om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Det krävs engagemang för att komma igenom processen att sluta, vilket innebär att du måste fatta beslutet att göra det. De flesta misslyckas eftersom de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. När du känner för att ge upp, tänk på vad du gjorde i första hand.

När du slutar först, planera ut olika tidsbaserade milstolpar som du kommer att belöna dig själv. Till exempel, när du inte har rökt i en vecka, gå ut på bio. När du går en hel månad, gå till en fancy restaurang du normalt inte går till. Därefter öka din belöning långsamt tills punkten har uppnåtts att du inte tänker på att röka längre.

Om du rökning hemma, se till att du rengör huset noggrant när du slutar. Få din matta och klädsel professionellt rengjorda, ta bort rester från väggarna och kör dina gardiner och gardiner genom tvätten. Skillnaden kommer att bli tydlig inte bara för dig utan för alla dina besökare, och du behöver inte lukta cigaretter medan du försöker sluta.

TIPS! Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Han kommer få tillgång till tekniker och verktyg som du inte kan få på egen hand.

De flesta människor har problem med att ge upp sin rökning vana, men det finns några strategier som kan göra processen mindre svår. Följande råd som finns i denna artikel hjälper dig att sluta röka inom en relativt kort tid. Genomför tidigare tips och du kommer att skydda hälsan och välbefinnandet hos dig och din familj.