Du är säker på att sluta röka med dessa utmärkta strategier


Att behöva uppfylla ditt behov av att röka kan vara besvärligt ibland. Du kan känna behovet av att avbryta konversationer för att få en cigarett, och du kommer inte mår bra om du inte får din cigarett. Fortsätt läsa för att ta reda på hur du avslutar denna irriterande vana. Artikeln nedan innehåller flera tips som hjälper dig att nå ditt mål.

Det finns underbara kosttillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi som hjälper dig att sluta röka om du behöver hjälp. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma för att minska abstinenssymptomen.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Åtagande är nyckeln till att sluta röka, så kan du begå att aldrig röka igen? Du måste svara ja på den här frågan innan du börjar sluta. Underlåtenhet att avsluta med framgång kan ofta hänföras till att inte behålla rätt mental attityd och helt enkelt avgå till att ge upp. Kom ihåg orsakerna som orsakade att du slutar för att vara motiverad.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. En läkare kan också välja att ordinera läkemedel, om de anser att det är nödvändigt.

Att byta märke på dina cigaretter kan hjälpa dig att sluta. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Rök dem precis som att du rökt ditt favoritmärke, så att du får den fulla upplevelsen av deras nastiness. Detta kommer att komma igång på din väg för att sluta röka.

TIPS! En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Genom att komma ihop med människor som finns i dina skor kan du dela de svårigheter du står inför.

Prata med dem som du är nära med om rökningens inverkan i ditt liv och ditt beslut att sluta. De har din rygg och hjälper dig att hålla ditt mål i sikte. Att ha människor runt om dig som bygger ett stödsystem måste bli ett av de bästa sätten att sluta röka. Ett sådant system kan i hög grad öka dina chanser att lyckas.

För att hjälpa till med motivationsfaktorn för rökuppehåll, kom alltid ihåg din familj och de som skulle påverkas på ett stort sätt om din hälsa minskade avsevärt på grund av denna mycket farliga vana. En av varje fem dödsfall är relaterad till rökning cigaretter i Amerika. Du vill inte vara en annan statistik.

Gör ett rökfritt mantra. Medan det kan tyckas bra att röka en tillfällig cigarett, kan bara en enda puffa ångra allt ditt hårda arbete helt. Låt dig veta att även om man har en kommer att orsaka mycket skada.

TIPS! Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att du väntar 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den tidsperioden.

Sluta röka cigaretter så snart som möjligt! Genom att sätta ett datum långt in i framtiden minskar du chanserna för framgång. När du slutar röka, minskar dina risker för många sjukdomar och fortsätter att minska med varje dag som går. Du kommer också att förbättra din familjs hälsa genom att skydda dem från begagnad rök, vilket gör det mer motiverat att sluta.

Prova lite kraftfull träning. Att träna efter att du slutat röka blir lättare, eftersom din lungkapacitet börjar omedelbart förbättra. Det kan också hjälpa till att undvika att sätta på pund tack vare en långsammare metabolism. Övning kommer också att ge dig en subtil hastighet via naturliga endorfiner.

Om du är sjuk och trött på att kräva cigaretter, är du på rätt väg att ge upp dem. De användbara tipsen i den här artikeln ska hjälpa dig att sparka vanan för gott. Använd det du har läst här och håll dig motiverad för att nå ditt mål!Source link