Du är säker på att sluta röka med dessa utmärkta strategier


Behovet av att ge en nikotinberoende kan leda till besvärliga sociala situationer. Du kan känna behovet av att avbryta konversationer för att få en cigarett, och du kommer inte må bra om du inte får din cigarett. Om du vill sparka den här dåliga vanan till kanten, fortsätt läsa. Denna artikel har massor av tips för att hjälpa dig att sluta röka.

Gör ett gym medlemskap del av din avslutande plan. Din hälsa kommer att förbättras, och ännu viktigare kommer du att ge dig själv något istället för att röka för att uppta din tid. Träning kommer att göra din stress försvunnen. Brist på träningsrutin i ditt liv innebär att du tar tid och börjar med korta, uppmätta aktivitetssteg. Kontrollera med din läkare innan du börjar med några omfattande träningsrutiner.

Tips! Sluta röka så fort du kan. Avsluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. Vissa tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent. Sitter ensam på en sen natt får du också känna att du kan smyga en cigarett utan att göra någon besvikelse. Om du går och lägger dig på ett schema, är det mycket mer troligt att du slutar röka för gott.

Det finns underbara tillskott i form av nikotinplåster och jämnt tuggummi för att hjälpa dig att sluta röka om du behöver lite hjälp. Dessa mediciner, varav många finns tillgängliga i disken, behåll nivån av nikotin i systemet stabilt när du arbetar med att inte röka. De kan förhindra några av de obekväma fysiska symptomen som är förknippade med rökningstopp.

Tala med din läkare om att sluta röka. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör. Din läkare är också den enda som kan skriva en recept för nikotinersättningsmedicin.

TIPS! Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Det är en stor process att sluta röka.

Gör din familj och dina vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Det bästa sättet att sluta har ett utmärkt stödsystem på plats. Detta kan hjälpa dig att uppnå din guls.

En viktig faktor när det gäller att sluta kommer att vara ditt positiva tänkande och din motivation att sluta. Visualisera de förbättringar du kommer att uppleva i din livskvalitet när du är en icke-rökare. Tänk på hur mycket bättre du och ditt hem kommer att lukta när du har gjort förändringen för att sluta röka. För vissa människor är skrämma taktik inte ett effektivt stödmedel; istället är en positiv outlook och support system mycket effektivare.

Det enda sättet att sluta röka är att sluta. Det här är den bästa metoden för att börja ditt uppdrag. Stanna bara och låt dig inte börja igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har dock visat sig vara mycket effektivt.

Tips! Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv.

Gör ditt mål att röka inte ens en puff. Det är lätt att återfalla när du är i ögonblicket, men ångra dig inte allt arbete och engagemang du lägger på. Kom ihåg att även en cigarett kan starta om mental missbruk.

Besluta inte att sluta "någon dag". Gör det idag. Om du verkligen är redo, sätt inte ett slutdatum många veckor från nu. sluta idag eller till och med imorgon. Detta kommer att hindra dig från att ändra sig och senare, och ge dig ett försprång på att vara en quitter. Att sluta hindrar också de som omger dig från att andas in för begagnad rök, vilket är en annan viktig anledning att sluta.

Slå inte upp dig om du har en cigarett. Börja helt enkelt din plan igen. Se misslyckandet som ett steg på din resa till framgång. Försök att lära dig något varje gång du misslyckas. Med förutseende kan du så småningom triumfera över att röka!

TIPS! Vila är nyckeln om du vill sluta röka på allvar. Massor av människor tycker att om de stannar upp sent, är de mer benägna att kräva cigaretter.

Att ta bort påminnelserna och triggarna som gör att du vill röka kan också hjälpa dig att sluta röka. Bli av med tändare, askkoppar och matcher. Rengör allt i ditt hem och tvätta dina kläder för att bli av med alla tips från röklukten. På detta sätt är du inte alltid påminnad om cigaretter.

Bara allvarligt att ha önskan att sluta kan vara hälften av slaget. De tips du just läste borde ge dig resten av vad du behöver för att dike denna vana en gång för alla. De tips och förslag som nämns i den här artikeln hjälper dig att göra just det.Source link