Du är säker på att sluta röka med dessa utmärkta strategier


Medan det inte är någon hemlighet att rökningstobak har många negativa effekter på din allmänna hälsa är rökning en svår vana att ge upp för gott. Om du råkar vara en av dessa personer, erbjuder följande artikel tips som kan hjälpa dig att sluta för gott. Ta av vilka av dessa du tycker att passar dig bäst i din kamp för att sluta röka, och tillämpa dem nu.

Sluta röka gradvis. Försök inte sluta utan att ha en planerad hantering på plats. Endast 5% av dem som försöker med denna metod lyckas. Eftersom nikotin är mycket beroendeframkallande, bör du använda någon typ av terapi, medicin eller en plåster. Detta kommer att ta med dig under tidigt uttag och hjälper dig att sluta lättare.

TIPS! Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. När du skriver något skriftligt har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

Om du absolut måste ha en cigarett, använder du stalling taktik. Fynda med dig själv och berätta själv att du kan röka efter att ha gått eller efter att ha ett stort glas vatten. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Skulle du fortfarande ge dig till begäret, tvinga dig själv att vänta extra tid kan sluta ta en cigarett av din dagliga summa.

Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta. Varje person uppnår sina mål olika. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Skapa din egen lista gör det här.

Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Fokusera inte på att röka någonsin igen. I stället fokusera på att inte röka idag. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du känner dig mer bekväm kan du börja tänka på långsiktiga mål.

övningsrutin

Gå med i ett gym eller skapa en träningsrutin, inte bara för att få fördelar relaterade till din hälsa, men för att hjälpa dig att hålla dig borta från cigaretter också. Övning är en beprövad stressavlastare, och personer som slutar röka behöver stressavlastningar! Börja långsamt genom att promenera runt i ditt grannskap. Du bör konsultera en läkare innan du utför någon träningsrutin.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov. De fina timmarna är också tider när du är mer benägen att vara ensam och mindre sannolikt att bli observerad av andra. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, kommer du att fokusera och kunna sluta alla begär.

Delay Tactic

Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjningstaktiken. Med fördröjning taktik, berätta du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat. Efter de tio minuterna är upp, distrahera dig själv med något annat. Generellt sett kommer en 10 minuters fördröjning att vara allt du behöver för att få över dig att röka. Om du inte ser de resultat du letar efter direkt bör du fortsätta försöka.

Detta råd bör ge dig den hjälp du behöver för att sluta röka för gott. Du förtjänar ett liv utan beroende av tobak. Ta chansen att du befinner dig fri från detta kraftfulla tillägg. Din ökade hälsa och välbefinnande kan hjälpa dig att sluta röka.Source link