Du behöver inte fortsätta röka för alltid


Bara goda saker kommer att komma av din vilja att sluta röka. Kom ihåg de positiva anledningarna du slutar, och använd de förslag du ska läsa för att hjälpa dig i dina ansträngningar. Använd dessa tips för att slutligen lägga narkotikamissbruk bakom dig. Det är inte lätt att sluta röka, men med lite hjälp kan du lyckas.

Försök att sluta röka genom att använda den metod som är lättast för dina behov. Försök inte gå kallt kalkon. Denna metod har bara en framgångsgrad på 5 procent. Nikotin är en extremt beroendeframkallande substans, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

Sluta röka

För att sluta röka mer tolerabel, ta bara ett steg i taget. Ta en dag i taget när du slutar röka. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta, kan du ställa in långsiktiga mål.

Kanske kan nikotinersättningsterapi vara till hjälp. Många känner sig deprimerad, frustrerad eller rastlös när de drar sig från nikotin. Nikotintraver kan vid tiden vara överväldigande. Du kan hjälpa till med begäret genom att använda nikotinersättningsterapi. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Var försiktig så att du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

TIPS! Innan du börjar din plan att sluta röka, skapa en personlig lista över steg du kan ta för att sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet.

Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det viktigt att du är dedikerad att se den genom. Många människor är inte framgångsrika eftersom de inte är i rätt sinne eller de ger upp med sig. Du kan ge dig motivation genom att tänka på orsakerna du ville sluta börja med.

Ange en rad mellanliggande mål som en del av ditt program för att sluta röka. När du uppnår varje mål, belöna dig själv. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. En gång i månaden har gått, gå ut på middag på en ny restaurang. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

Secondhand SmokeSource link