Du behöver inte fortsätta röka för alltid


Många människor planerar att sluta röka, men aldrig följa igenom. Använd de tips du har läst här för att sluta röka idag och se aldrig tillbaka. Applicera allt du har lärt dig i den här artikeln, så du kan sluta röka under resten av ditt liv.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Försök aldrig att kyla kalkon. Statistiskt sett misslyckas människor som försöker kalla kalkon 95% av tiden. Nikotin är väldigt, mycket beroendeframkallande, försök använda någon medicinering, terapi eller nikotinplåstret. Detta kommer att ta med dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

TIPS! Om du är redo att sluta röka, försök hypnos. En erfaren, licensierad hypnotisör kan hjälpa dig att sluta röka för livet.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig sluta röka. Det är fördelaktigt att ha ett nätverk av andra som är var du är och kan förstå vad du går igenom. Människor med erfarenhet som slutar, eller går igenom samma sak som du, kan erbjuda sina egna tips och råd. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

Hypnos är värt att prova för dem som letar efter ett sätt att sluta röka. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. Genom att implantera positiva affirmationer i ditt sinne medan du är i trance får du den boost som du behöver för att fortsätta arbeta mot ditt mål. När du vaknar kanske cigaretter inte verkar som tilltalande, vilket betyder att du är ett steg närmare att sluta.

Replacement Therapy

TIPS! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv.

Nikotinersättningsterapi är ett bra alternativ. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Kraven kan vara överväldigande. För att hjälpa till att lindra tillståndet, överväga nikotinutbytesbehandling. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Var försiktig för att undvika att använda dessa produkter kommer du fortfarande att röka.

När du slutar röka hjälper du inte bara din egen hälsa, utan också dina älskade. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. När du slutar förbättrar du inte bara din egen hälsa utan även hälsan för de människor som bor med dig.

En av de bästa sakerna du kan göra för att hjälpa dig att sluta är att inte svika om du har ett återfall i dom. Många som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas första gången de försökte. Sluta röka, och ha tanken att du kommer att stanna så länge som möjligt. Så fort du lyser igen, sätt ett annat slutdatum. Försök sluta och kom ihåg att försöka längre varje gång, som du lär dig längs vägen. Så småningom kommer du att sluta för gott och aldrig tända en annan cigarett igen.

Sluta röka

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Genom att stoppa tar du det viktigaste steget du kan ta. Sluta bara röka och börja aldrig igen. Det kan verka ganska svårt. Det är verkligen det bästa sättet, på lång sikt.

Se till att du noggrant rengör ditt hem när du bestämmer dig för att sluta röka, om du normalt röker inuti. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra ditt hem lukta rent och frånvaron av lukten av cigaretterna hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

TIPS! Om du är intresserad av att döma din ohälsosamma vana, är det avgörande att du är dedikerad att se den genom. För många människor försöker sluta på ett infall och då misslyckas när de står inför allvarliga hinder.

Glöm inte att erbjuda dig själv belöningar när du når de viktiga avslutande milstolparna. Observera några godsaker som du kommer att låta dig ha när du har slutat röka för en månad, en vecka eller bara en dag. Håll listan på skärmen så att du måste titta på den varje dag. Det kommer att ge en liten ökning till din lösning när du börjar försvaga.

Du kommer att få en ljusare utsikt över ditt liv om du slutar röka. Applicera dessa förslag till ditt liv och leva det utan ånger.