Du behöver inte fortsätta röka för alltid


Enligt de som har sparkat rökningens vana var det en av de mest utmanande sakerna de någonsin har gjort. Det som fungerar för en person kanske inte fungerar för en annan. Forskning vad som har fungerat för andra, kanske det kan fungera för dig också. Genom att ta de tips som anges nedan kan du göra lite lättare på dig själv.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

TIPS! Gör dina försök så hanterbara som möjligt. Försök aldrig att kyla kalkon.

Om du försöker sluta röka, få mycket vila. Människor som går och lägger sig på en sen timme har ofta mer begär för en cigarett. Sena nätter är också vanligtvis en tid när det inte finns någon annan, vilket betyder att det är lättare att smyga den ena cigaretten. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

Många rapporter blir viktiga under eller efter den tid som de slutar röka, så du kanske vill börja äta dessa frukter och grönsaker nu. Dessa hälsosamma mellanmål kan hjälpa dig att behålla en stabil vikt. Att äta en hälsosam kost ger dig den styrka och uthållighet du behöver för att hålla fokus på ditt mål.

Att sluta röka vanligtvis är tillräckligt svårt, men att hantera dina rökningstryck kommer att hjälpa dig oerhört. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

TIPS! Var öppen och låt folk veta om ditt mål att sluta röka. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. Dessutom kan din läkare ordinera dig en medicin för att sluta om han eller hon tror att du behöver.

En viktig del av att ge upp cigaretter, försöker inte göra det helt själv. Sök uppmuntran från familj och vänner och gör dem medvetna om att du försöker sluta röka och be dem hjälpa dig. Dessutom är det en utmärkt idé att hitta en supportgrupp att gå med. Att diskutera hur du känner med andra som upplever samma svårigheter kan hjälpa dig att makt genom och slå rökning för gott.

Ändra andra efter eget val att ge upp cigaretter. De människor som bryr sig om dig kommer att påminna dig om ditt behov av att sluta. Att bygga ett supportteam är ett optimalt sätt att lyckas sluta. Detta kommer att öka dina chanser att äntligen vara rökfria för livet.

TIPS! Börja med någon typ av träning, för att hålla ditt sinne upptagen och hålla sig borta från cigaretter. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stress.

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Stopp är där du måste börja. Stoppa dig omedelbart och se aldrig tillbaka. Det kan verka ganska svårt. Dock släpps cigaretter helt och hållet att fungera ganska bra.

Håll motivet så ofta som möjligt, eftersom det kan öka dina chanser att sluta röka. Ställ motivativa post-it-anteckningar på uppenbara ställen och överväga att ha på sig något som påminner dig om din önskan att sluta. Oavsett vad du bestämmer, med en visuell påminnelse kommer du att behålla frestelser och begär i våg

Internet är ett bra ställe att ta emot online-support från personer som har behandlat liknande problem. Internet innehåller en mängd webbplatser som är avsedda för att hjälpa rökare att sluta sin vana. Du kan finna det användbart att jämföra vissa tekniker med andra. Dessutom kan du vara säker på att de personer du diskuterar dina problem med kommer att förstå var du kommer ifrån.

TIPS! Fördröjning taktiken är ett bra verktyg att använda när begäret efter en cigarett verkar överväldigande. Berätta för dig själv att vänta fem eller tio minuter när du känner dig villig att röka.

Den första veckan efter att du slutat röka kommer säkert att vara det värsta skedet. Under de första 48 timmarna kommer din kropp att eliminera sin uppbyggnad av nikotin. Efter den här inledande perioden kommer dina nikotinbehov för det mesta att vara psykologiska. Det är lika svårt att slåss, men det finns många tekniker som hjälper dig att uppnå framgång.

Att sluta röka är inte en lätt sak att göra och det finns ingen fix som kommer att fungera för alla. Avsluta är INTE omöjligt, dock! Använd de råd du läser här i kombination med din egen forskning för att utforma en solid avslutande plan. Prova dessa metoder, och du kommer att bli förvånad över deras effektivitet.