Du behöver inte fortsätta röka för evigt


Det finns många påtryckningar i dagens värld som kan påverka din förmåga att sluta röka. Denna artikel kan hjälpa till att öka dina chanser att lyckas.

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite efter en liten stund. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar. Det finns en mycket stor chans att du börjar börja röka igen om du gör det. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så använd en patch, terapi eller medicinering. Detta kommer att leda dig under tidigt tillbakadragande och hjälper dig att sluta lättare.

TIPS! Sluta röka gradvis. Undvik att sluta kall kalkon, som sällan fungerar.

När du känner att du behöver röka, försök fördröjning taktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om inte, upprepa detta steg så ofta som behövs.

Om du funderar på att sluta, ha en öppen diskussion med en läkare. Din läkare kommer att kunna ge dig användbara tips och råd för att göra det lättare att sluta. Dessutom, om läkaren anser att det är i ditt bästa intresse, kan de ordinera läkemedel som hjälper dig i ditt arbete.

Älskade Ones

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, fundera på att gå med i en stödgrupp. Det finns stor fördel i nätverk med personer som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Berätta för dina nära och kära om du funderar på att sluta röka. Dina älskade vill utan tvekan stödja dig, och de kan fungera som påminnelser om varför sluta är så viktigt. Ju mer stöd du har desto mer motivation måste du sluta. Det här hjälper dig att öka din chans att lyckas sluta röka.

Att tänka på ett positivt sätt och motivera är viktiga delar när du slutar röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänk på hur mycket bättre du och ditt hem kommer att lukta när du har gjort förändringen för att sluta röka. Även om det är bra att känna till de många negativa effekterna av att röka, kan många människor komma ihåg att de positiva fördelarna med att sluta vara ännu bättre.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta röka. Att stoppa är det enda sättet att starta slutprocessen. Sluta bara röka och börja aldrig igen. Denna metod kan verka hård. Det är den mest effektiva metoden, över tiden!

TIPS! Kan hypnos fungera för dig? Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne.

Ge ditt hem en ny start med att städa bort rökig lukt. Rengör dina mattor och inredning, tvätta alla dina gardiner eller draperier och tvätta alla väggarna i ditt hem. Detta kommer att göra det så att du inte påminns om att röka varje gång du kommer in i ditt hem, eftersom det kommer att få en ren, frisk lukt.

Skapa ett belöningssystem för dig själv när du når en viss milstolpe. Växla dina belöningar runt årsdagar för prestation, som att sluta i en vecka eller månad. Skriv in denna belöningslista där det ofta kommer att få ögat. Denna motivation kommer att vara till hjälp när du känner frestelse.

Hur kommer du att hantera stressiga tider? När de står inför stress, tänds många rökare som på autopilot. Om du har en plan för vad du ska göra istället, är du mer sannolikt att undvika att röka. Att ha flera planer på plats är idealisk, om en plan inte fungerar.

TIPS! Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. När du förmedlar människorna runt dig med den här informationen kan de göra saker för att hjälpa dig att hålla dig motiverad och behålla frestelsen.

De första dagarna av eventuella sluta rökning försök är det svåraste. Under de första 48 timmarna efter att du slutat börjar din kropp att gå in i detox eftersom all nikotin lämnar ditt system. När nikotin är ur ditt system, kommer du att kräva känslomässigt istället för fysiskt. Även om det fortfarande är svårt att uthärda, är psykologiska begär mycket mindre traumatiska jämfört med fysiska begär.

Sluta röka nu. Ange inte ett datum i framtiden som hänger på något annat, börja idag och skapa planen och säkerhetskopiorna som du behöver vara framgångsrika. Det har varit vetenskapligt bevisat att din kropp kommer att läka sig själv över tiden, vilket minskar risken för sjukdomar i samband med rökning. Du kommer också att förhindra att din familj eller rumskamrater utsätts för begagnad rök, vilket gör det ännu viktigare att du slutar.

Du borde mår bättre om att sluta efter att ha granskat den här artikeln. Se till att du också sprider din nyfunna kunskap till andra rökare, som vill sluta, så att de också kan bli framgångsrika.Source link