Du behöver inte fortsätta röka för evigt


Som rökare tror du förmodligen att du slutar en gång för att undvika allvarliga hälsofrågor. Ingen röker på grund av de hälsofördelar det erbjuder; De fortsätter att röka eftersom det är svårt att sluta. Endast personer som har kunnat sluta röka förstår verkligen hur mycket ansträngning som krävs. Artikeln nedan diskuterar några av de metoder som kan hjälpa dig att sluta röka.

Hypnos är värt att prova för dem som söker ett sätt att sluta röka. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. När du vaknar kan du upptäcka att cigaretter har något förlorat sin överklagande, vilket är ett positivt steg i slutprocessen.

TIPS! När du väl bestämt dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp. Det finns stor nytta i nätverk med människor som förstår de fysiska och känslomässiga utmaningarna du står inför.

Om du försöker sluta röka, var noga med att få gott om vila. För de flesta håller de uppe sent på natten och ökar cigarettbehovet. Dessutom kommer du vara ensam sent på kvällen, vilket ökar din frestelse att röka. Om du får en full natts sömn hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Kommunicera ditt behov av support, så att de kan förstå sina viktiga roller, snarare än att bli dömande eller tvivelaktiga. Du borde informera dem om att du troligen kommer att vara i dåligt humör först och att du förmodligen inte kommer att tänka klart. Det är inte lätt att sluta röka, och du borde vara säker på att du har dina käras stöd under denna process.

Om du inte kan ge upp cigaretter utan att kräva överväldigande dig, försök några av de nikotinbytesprodukter som tandkött eller fläckar . Användning av dessa nikotinavgivande OTC-produkter i samband med din egen personliga viljestyrka kommer att bekämpa de grova symtomen på uttag.

Nikotinutbyte

Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. När du tar ut nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Dessutom kan cravings orsaka extremt obehag under dagen. Nikotinbytesbehandlingar kan hjälpa dig att övervinna dessa begär samtidigt som du minskar mängden nikotin i kroppen. Studier visar att nikotingummi, pastiller eller fläckar kan öka människors framgång när de slutar. Det rekommenderas inte att du använder en nikotinsättningsprodukt och röker samtidigt.

Om du funderar på att sluta röka är det viktigt att du pratar med din läkare i förväg. Din läkare kan erbjuda dig råd, information och verktyg som du inte kan komma någon annanstans. Din läkare kommer också att kunna skriva ett recept för medicinering för att hjälpa dig att sluta röka om han eller hon känner att det är nödvändigt.

TIPS! Din primärvårdspersonal kan vara en bra resurs om du inte är kunna sluta röka själv. Han kan ordinera dig en medicin för att underlätta din ångest, drabbningssymtom och till och med irritabilitet.

Du måste acceptera att du behöver hjälp att sluta. Frigör inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa personer för stöd. Det är också en bra idé att gå med i en supportgrupp. Enkla diskussioner med andra personer som går igenom de saker du går igenom hjälper dig att stoppa denna oönskade vana.

Icke-rökare förstår inte varför du röker när du vet vad det gör för dig. De kan inte förstå hur svårt att sluta kan vara. Vissa individer har lyckats sluta, och deras strategier delades här. Använd sina idéer och erfarenheter för att göra din dröm att sluta en verklighet.Source link