Du behöver inte fortsätta röka för evigt


Rökning dessa dagar kan vara ganska besvärligt. Ditt liv kommer sannolikt att vara avbrutet genom att du måste lämna byggnaden för att röka, och du kan känna dig lite av om du inte alltid har dina rökningsprodukter med dig. Om du vill sparka den här pinsamma vanan, fortsätt läsa. Denna artikel innehåller många tekniker som hjälper dig att sluta röka.

Hitta en bra stödgrupp för att hjälpa dig att sluta röka. När du är omkring människor som går igenom samma saker du är, kan de hjälpa dig med de fysiska och känslomässiga utmaningarna som är förknippade med att sluta. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Du kan hitta supportgrupper på platser som rekreationscenter, kyrkor eller gemenskapskollegier.

TIPS! När du bestämmer dig för att sluta röka en gång för alla, gör en lista fylld med användbara tips och avsluta strategier. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt.

Skapa en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig att sluta röka. Vad som fungerar för någon annan kanske inte fungerar för dig. Det är viktigt att du räknar ut de sätt som fungerar bäst för dig. Genom att skapa en lista kan du förbättra dina övergripande chanser till framgång.

Siktmål

Att ta saker långsamt kan hjälpa dig att sluta röka. I stället för att fokusera på att sluta för alltid, fokusera bara på att sluta för idag. Du kommer ofta att hitta det lättare ur en psykologisk synvinkel att utföra saker på en kortare tidslinje. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål.

TIPS! Att komma i form hjälper dig att sparka habi, t ​​genom att distrahera dig från begär och återställa din hälsa. Träning kan hjälpa till att lätta på stress.

Om du vill uppmana att tända, försök använda en fördröjning taktik. Tvinga dig att vänta minst tio minuter innan du ger dig uppmaningen. Vanligtvis kommer du att bli distraherad med något annat och vänta längre än tio minuter. Om du inte gör det, fortsätt att upprepa det som du behöver.

Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Det är dock kritiskt att de förstår att du vill ha positivt stöd, inte håna. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Att sluta röka är inte lätt, och stödet från de människor du älskar är viktigt under processen att sluta.

Om du inte kan sluta röka kall kalkon, använd nikotinbytesbehandlingar, som fläckar, sprayer, inhalatorer eller tuggummi. Dessa produkter kommer att underlätta några av de abstinenssymptom du kan gå igenom. Nikotin är ett mycket beroendeframkallande läkemedel och de fysiska begären kan vara mycket svåra att övervinna.

Nikotinuttag

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Nikotinavdrag orsakar flera obehagliga psykiska symptom, inklusive rastlöshet, irritabilitet, depression och frustration. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Att införliva nikotintum och plåster i en behandling kan fördubbla chanserna för framgång. Var försiktig om du inte använder dessa produkter medan du fortfarande röker.

Om du funderar på att sluta, ha en öppen diskussion med en läkare. En läkare kan veta om metoder för att sluta att du inte är medveten om. Dessutom kan din läkare ordinera mediciner för att göra det lättare för dig, så länge han eller hon känner att sådana behandlingar är lämpliga för din situation.

TIPS! Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta rökning. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande.

Försök aldrig sluta röka själv. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. En annan utmärkt idé är att få hjälp av en supportgrupp. Dina kollegor kommer att veta exakt vad du går igenom och kunna erbjuda hjälp och råd.

Många har funnit att byte av märken kan hjälpa till med din avslutande resa. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Det här hjälper dig att komma igång på din avslutande resa.

Om du är sjuk att känna att du måste röka, är du nästan där. Rådgivning i ovanstående artikel ska ge dig resten av den information du behöver för att eliminera denna dåliga vana för gott. Försök med dessa tekniker för att hjälpa dig att begränsa trangen att röka.Source link