Du behöver inte fortsätta röka för evigt


Det finns få rökare som inte inser att de borde sluta. Har du någonsin hört en andra rökare glädja sig över hur friska de känner när de röker cigaretter? Människor som aldrig har rökt är clueless till riskerna med att försöka sluta, men de som lyckas sluta kan verkligen erbjuda några användbara råd. Artikeln nedan diskuterar några av de metoder som kan hjälpa dig att sluta röka.

Om du inte kan göra bort med ett begär helt och hållet, försök åtminstone hålla ut med det så länge som möjligt. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Ibland är en enkel distraktion allt som krävs för att hjälpa dig att väva ett starkt begär. Även om du sänker cigaretten i slutändan, har du åtminstone rökt en eller två mindre än vad du normalt skulle ha den dagen.

TIPS! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, har du borde göra så enkelt av en metod som möjligt. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

När du bestämmer dig för att sluta röka, var noga med att berätta för din familj och vänner. Du kommer att känna att du inte vill släppa ner dem genom att röka igen, vilket hjälper dig att hålla dig motiverad. Det här kan vara en knuff i rätt riktning du behöver sluta röka.

Du kan gå med i ett gym eller börja en vanlig träningsrutin för att hålla dig upptagen. Detta kommer att innebära den tid du skulle ha spenderat att röka. Dessutom kommer träning att hjälpa dig att sänka stressen. Om du inte har tränat regelbundet, börja sedan långsamt genom att gå en promenad ute en gång varje dag eller två. Utöva inte utan att rådgöra med din läkare om vad som är säkert och lämpligt övningar för dig.

Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Din läkare kanske vill ha dig på receptbelagt läkemedel för att hjälpa dig att sluta.

Support System

Berätta för alla du känner till de stora nyheterna – du slutar! De är ditt stödsystem, och är där för att påminna dig om att hålla dig beslutsam i dina försök att sluta röka. Att bygga ett supportteam är ett optimalt sätt att lyckas sluta. Ett solidt stödsystem förbättrar dina chanser att sluta permanent.

Om du vill sluta röka för gott kan du behöva träna. De flesta som försöker sluta misslyckas första och andra gången. Sluta röka och gör en stark insats för att undvika att börja om så länge som möjligt. Om du ger dig möjlighet att röka igen måste du omedelbart ställa in ett nytt slutdatum. Gör en vana att sluta, och försök att göra det längre varje gång du slutar. Efter ett tag borde du kunna sluta för sista gången.

TIPS! Ge hypnos ett försök om du vill sluta röka. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra.

Det är svårt för en icke-rökare att förstå varför en rökare tänds en cigarett och vet att de riskerar att sätta på sig sin hälsa. En icke-rökare har ingen aning om hur svårt det är att sluta röka. De råd som delades här kom från människor som framgångsrikt har slutat sig, vilket ger dig en effektiv strategi att försöka. Använd dessa tips för att hjälpa dig att befria dig från att röka.Source link