Du behöver inte fortsätta röka för evigt


Det finns otaliga människor där ute som vill älska att sluta röka. Rökning är inte bra för människor, och det skadar bara lungorna om de utsätts för rök under längre perioder. Använd informationen i den här artikeln för att hjälpa dig att lära dig hur du slutar röka för alltid.

Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Kallkalkon är kanske inte det mest effektiva tillvägagångssättet för dig. Denna metod att avsluta har en 95 procent felprocent. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, kan en patch, medicinering eller terapi vara till hjälp. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

Tips! För att lyckas med ditt mål att sluta röka, borde du göra det så enkelt av en metod som du eventuellt kan. Försök inte sluta utan att ha en coping plan på plats.

När du känner viljan att röka, försök att skjuta upp din cigarett så länge som möjligt. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du tar en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Ibland är försenad rökning faktiskt tillräcklig för att förhindra att du tar den puffen. Du kan bestämma dig för att inte röka den alls.

Ta din resa en dag i taget. Det är en långsam process som tar tålamod och beslutsamhet. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Fokusera på att komma igenom den här dagen. Från tid till gång, påminna dig också om att om du kan komma igenom i dag blir det mycket lättare att komma igenom i morgon.

Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Genom att låta dem veta, kan de ge dig den motivation du behöver. Med detta stöd kan du optimera din chans att sluta med framgång.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne av att röka.

När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjning taktiken. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte händer omedelbart, fortsätt att upprepa den här tekniken.

Undvik att du associerar med att röka när du försöker sluta. Om du ofta rökt i din bil skapar du en ny drivande vana som att lyssna på en bok på tejp eller göra en motivational körningspellista. Detta hjälper dig att ta bort de föreningar som dessa vanor har med rökning. Distrahera dig själv med något annat vid dessa tillfällen.

För att undvika nikotinbehov, försök att hantera din stress på andra sätt. Det kan hända att några effektiva alternativ inkluderar att träna, hålla en journal eller behandla dig själv till ett spa-besök när dina önskemål är i topp. När du har lite ledigt tid, upptag dig själv med ljuvliga distraktioner som att läsa, chatta med en vän eller spela ett spel som är nytt för dig.

Tips! Hypnos är ett effektivt verktyg som du kan använda när du slutar rökning. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

Minska antalet cigaretter som du röker. Detta kan börja processen att sluta vanan helt och hållet. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. Dessutom kan du röka mindre genom att bara röka en halv cigarett varje gång du röker.

Rengör ditt hem från topp till botten när du slutar röka. Shampoo dina mattor och klädsel, tvätta dina väggar och tvätta dina gardiner eller gardiner. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Varje gång du träffar ett landmärke i din behandling för att sluta röka, belöna dig själv. Jot down belöningar du ger dig själv efter att du har varit rökfri för en enda dag, vecka och månad. Sätt listan i din telefon eller på ditt kylskåp så att du påminns om belöningen varje dag. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig motiverad under svaghetstider.

TIPS! När du känner att du behöver röka, försök fördröjningstaktiken. Berätta för dig själv att du kommer att vänta 10 minuter och sedan hitta ett sätt att distrahera dig själv för den perioden.

Förhoppningsvis har den här artikeln gett dig några bra idéer om hur du slutar röka och hålla cigaretter ur bilden för gott. Kom ihåg att du måste vara stark, och medan valet är för dig, slutar du röka hjälper dig att stanna längre för dina nära och kära.Source link