Du behöver inte fortsätta röka för evigt


Bli motiverad att sluta så att du inte kommer tillbaka till rökning när det blir svårt för dig. Tänk på fördelarna med att sluta. En eller flera av dem kommer säkert att räcka för att stimulera dig när det blir svårt. Avsluta kan du anta en hälsosammare livsstil för dig och din familj, spara mycket pengar och känna dig mycket yngre. De tips som erbjuds här kan hjälpa dig att hitta framgång i dina ansträngningar för att leda ett nikotinfritt liv!

Du bör överväga hypnos om du behöver hjälp med att sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. En hypnotisör har förmåga att plantera starka och permanenta förslag i ditt undermedvetna. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör att det blir mycket lättare.

En av de bästa sakerna du kan göra när du slutar röka är att leva dagligen. Bara jobba med att undvika tobak idag, för alltid tar hand om sig själv. Om du tar saker i en kortare tidsram är det ofta lättare att klara av stressen. När du är bekväm med nivån på engagemang som du har för att sluta kan du sätta upp långsiktiga mål.

Tips! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Listupptagning i din avslutande ansträngning kommer att bidra mycket när du skapar en källa till riktning.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka om du inte kan göra det själv. Dessa dagar finns det många mediciner som kan hjälpa till att lätta din ansträngning för att sluta röka. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer troligt att du kommer att sluta.

Har dina kära stöd för ditt beslut att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. Du vill också låta dem veta att du sannolikt kommer att vara i ett olyckligt humör, och du kanske inte precis tänker tydligt vid den tiden. Att sluta röka är en riktig utmaning, och du kommer att behöva stöd för att lyckas.

Tala med dig om du vill sluta röka. Din läkare kan ha slutat resurser som du kanske inte har i din besittning. Dessutom kan din läkare också bestämt sig för att skriva ett recept för ett läkemedel mot rökning.

Tips! Att ge upp sötsaker till frukt och grönsaker gör det lättare för dig att hålla din vikt stabil efter att du har slutat. Människor kan gå ner i vikt när de slutar röka, så var uppmärksam på vad du lägger i munnen, gör dessa veggie snacks till en bra idé.

Även om du känner dig överväldigad måste du vara flitig i dina ansträngningar för att sluta röka. Granska dina skäl för att sluta röka regelbundet, så att du inte förlorar motivation och ger upp. Använd de råd du har läst här för att sparka vanan och förbli rökfri för livet.Source link