Du behöver inte fortsätta röka för evigt


Nästan alla som röker inser att de borde sluta. Har du någonsin hört talas om en rökare som påpekar hur hälsosam och näringsrik deras cigarett är? Icke-rökare kan försöka förstå de många svårigheterna att sluta, men tidigare rökare har rest den vägen framför dig. Fortsätt läsa den här artikeln för att få expertkunskap och insikter.

Skapa en lista med anledningarna till varför du slutar. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Genom att göra denna lista kan du gnista ditt intresse och motivation när du slutar, och hjälpa dig att fokusera på att sluta så att du lättare kan sluta röka.

TIPS! Sluta röka ett steg i taget. Att ge upp tobaksvanan är en lång process.

När du försöker sluta röka, överväg att försöka hypnos. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. Cigaretter är mindre tilltalande när du vaknar, vilket gör dig så mycket närmare att sluta.

När du väl har bestämt dig för att sparka röksvanan, berätta för din familj och dina vänner. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att hålla dig motiverad och kämpa för frestelser. De kan ge dig den extra nudge som du behöver för att hålla dig fokuserad på dina mål.

Sluta röka

Tips! Se till att du får gott om vilopaus när du arbetar för att sluta röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Ta en dag i taget när du slutar röka. Att nå ditt mål en dag i taget är lättare att hantera mentalt och fysiskt. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka sätta upp mål för långsiktig överensstämmelse.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta när alla andra strategier misslyckas. Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller förenkla processen. Din läkare kan också presentera dig för ett nätverk av support, inklusive hotlines och grupper, som gör det mer sannolikt att du kommer att sluta.

Om du inte kan sluta kall kalkon, kolla in produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa processen . Dessa inkluderar tuggummi och fläckar. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är väldigt hjälpsamma när det gäller att minska abstinenssymptomen.

TIPS! Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjningstaktik. Med fördröjning taktiken berättar du själv att du kommer att få en rök på bara tio minuter och gå göra något annat.

Du behöver inte gå igenom det här ensam. Låt din familj och vänner veta att du har bestämt dig för att sluta, så att de kan stödja dig genom processen. Försök också att nå ut till en stödgrupp för råd och rådgivning. Att träffa andra som vill sluta hjälper dig att hålla dig motiverad och du kommer att kunna dela tips.

Det är viktigt att hitta sätt att hantera nikotinuttag, för att hålla sig från att ge efter för dina begär och stressen kan orsaka. Prova gymmet. Överväg att utveckla en ny hobby. Vad sägs om att få en massage? När du befinner dig med tiden på händerna fyller du den med saker du älskar att göra, som att prata med vänner, intressanta spel eller böcker.

Försök hitta en supportgrupp online, det finns många forum tillgängliga. Det finns många webbplatser som hjälper människor att sluta röka. Det kan vara till hjälp att prata med andra rökare om de olika sluttekniker som de har försökt. Dessutom kan personer som försöker sluta med dig förstå de kampar som följer med det här uppdraget.

TIPS! Lär dig hur nikotinersättningsterapi kan hjälpa till. Effekterna av nikotinuttag kan orsaka depression, humör och frustration.

För att hjälpa dig att bestämma dig för att sluta röka, kom ihåg dina nära och kära och hur din rökning påverkar din hälsa och deras. En av varje fem dödsfall är relaterad till rökning cigaretter i Amerika. Låt dig inte vara en av dem som dör från att röka. Avsluta idag för bättre hälsa.

Gör "NOPE, inte en puff, någonsin" din mantra. När intensiva begär begär, kan det vara lätt att ge in och berätta själv att du kan hantera ett drag. Men även en kan förstöra hela tiden du tillbringade dedikerar dig själv att sluta. Fortsätt att berätta för dig själv att "bara en" kan göra mycket skada.

Nonsmokers kan helt enkelt inte förstå varför någon skulle tända när de vet att röker orsakar hälsofrågor. En nonsmoker kommer inte heller att veta hur svårt det är för dig att sluta. Du kommer att finna att råd inom denna artikel genereras av ex-rökare. Använd quitters erfarenhet och insikt för att befria dig från denna ohälsosamma vana.Source link