Du behöver inte fortsätta röka, lär dig att sluta!


Många vet att det inte är en bra idé att röka, men de fortsätter att göra det. Det är mycket lättare att säga att du vill sluta än det är att faktiskt göra det. Denna artikel är avsedd för bra.

Dessa personer kan erbjuda stöd, support och råd om hur man ska sluta. Stödgrupper kan ofta hittas hos din lokala kyrka, högskolor, så ta tid att undersöka vad som är tillgängligt för dig.

Berätta för dig själv att du måste gå en promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten före rökning. Om du slutar ge dig i alla fall kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

TIPS! Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många rökare har haft en bra framgång med hjälp av en licensierad hypnotisör.

Se till att du kommer ihåg att ta processen en dag då. Att avsluta är en uppgift som måste hanteras metodiskt. Bara fokusera på idag, bara bli av med rökning vana på kort sikt.

Gör en lista och specificera alla metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person är unik om hur de får saker på sin egen väg. Det är viktigt att förstå vad som fungerar för dig att hitta en formel som är hanterbar och bekväm. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder kommer att uppnå detta.

Övning kan gå en stressavlastare. Om du är i form eller dålig hälsa kan du börja långsamt med att gå på promenader regelbundet. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Tips! När du känner att du behöver röka, prova fördröjning taktiken. Genom att berätta för dig själv att du kommer att se hur du känner på 10 minuter och sedan distraherar ditt sinne och kroppen under den tiden kommer du normalt att hitta 10 minuter senare, kommer begäret att gått.

Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter, kommer du vanligtvis att undvika begäret. Om det inte fungerar första gången, upprepa det första steget igen.

Secondhand rök kan orsaka cancer och andra viktiga hälsofrågor. Genom att sluta, reducerar du dina näraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människorna runt dig. Att sluta röka nu kommer att göra dig och de du älskar.

Det bästa sättet att sluta röka är bara sluta just nu. Att stoppa är det bästa sättet att verkligen sluta. Försök bara sluta helt och börja aldrig igen. Denna metod kan tyckas vara extremt svår. Det har visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

TIPS! Försök att uppmuntra vänner och familj att stödja ditt beslut att sluta röka. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan utan att dom är dömande.

Håll listan någonstans där du märker det varje dag. Detta kommer att hålla dig motiverad när du känner frestelse.

Planera för hur du kan hantera de stressiga tiderna. Många rökare blir vana vid rökning när det händer något stressigt. Håll en back-upplan praktisk om en inte fungerar.

Håll dig borta från utlösningsaktiviteter eller saker som du normalt skulle associera med att röka.

TIPS! Om du bestämmer dig för att sluta röka och inte vill kyla kalkon, överväga nikotinersättningsterapi. Dessa substitut är OTC-läkemedel som ersätter en del av nikotin som kroppen används för att få från att röka.

När du slutar röka, börjar din lungkapacitet att förbättras och du börjar börja träna lättare. Regelbunden motion hjälper dig också att hålla din kroppsvikt under kontroll. Endorfiner övning producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

Du borde nu förstå att sluta röka är möjligt om du sätter in ansträngningen. Nyckeln till att sluta är återstående bestämd och följa de riktlinjer du själv har fastställt för att hjälpa dig att uppnå detta mål. Om du använder alla de tips du läser från den här guiden kommer du att kunna sluta röka på nolltid.

Du borde känna dig mer säker på din förmåga att behärska Array. Informationen här är ganska hjälpsam. De tips du just läst bör vara till hjälp, men det finns mycket mer att lära. Använd de tips du just läste för dina kommande projekt.Source link