Du behöver inte fortsätta röka, lära dig att sluta!


Cigaretter är i allmänhet beroende av en stor krycka mot stress i en rökares liv. Så det är svårt för en rökare att ta reda på hur man ger upp, när de litar på sina cigaretter så tungt. Men du behöver inte känna dig instängd längre, använd den här artikeln och tipsen inuti för att hjälpa dig att sluta bra.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Genom att skriva ned dessa saker börjar du styra riktningen för din syn på att sluta. Inte bara kan du hitta motivation för att fortsätta din resa på detta sätt, men din tur kan bli lättare eftersom du kan koncentrera mer.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. Några tycker att de längtar efter cigaretter mer när de stannar uppe sent.

Så snart du bestämmer dig för att sluta röka, gå med i en supportgrupp. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Du kommer att få underbara råd och stöd från sådana människor som de tidigare varit i dina skor. Fråga hos dina lokala kyrkor, högskolor och universitet, och YMCA för att ta reda på om de driver supportgrupper.

Försök att distrahera dig själv när du planerar att röka en cigarett. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Genom att använda fördröjningstekniken kan du röka en mindre cigarett om dagen.

Behandla rökningstopp som att sparka någon annan missbruk: som en serie dagar av nykterhet. Att bryta vanan är en process; Det händer inte över natten. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.Source link