Du behöver inte fortsätta röka, lära dig att sluta!


Även de med mycket starka viljor kan ha svårt att sluta röka. Det kan vara väldigt svårt att motstå dessa begär för en cigarett, oavsett hur mycket du vill sluta. För att avlägsna dig från den känslomässiga kopplingen av rökning och sluta vanan en gång för alla, ta råd från följande tips för att komma igång.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Att arbeta med andra som slutar eller som slutat röka kan hjälpa dig att hålla fokus på ditt ultimata mål. Dessa personer kan erbjuda tips, support och vägledning för att sluta. Du kan hitta grupper för stöd i lokala kyrkor, fritidscenter eller högskolor.

TIPS! När du känner trängsel för en cigarett, sätt en viss tid att du får vänta dig. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Avsluta kan vara en lång process. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka resan. Till exempel kan du bestämma dig för att se en film som en behandling för att markera en vecka utan en cigarett. En gång i månaden har gått, gå ut för en speciell måltid. Fortsätt så här för att gradvis öka belöningen till den punkt du inte tänker på att röka längre.

Förbättra din förmåga att hantera nikotinuttag, genom att använda hälsosamma metoder för att klara av biverkningen av stress. Det kan innebära att man slår på gymmet när det är dags då dina önskningar är värsta, plockar upp en ny hobby eller får en vanlig massageavdelning. Du bör göra ditt bästa för att fylla någon ledig tid med roliga och uppfyllande aktiviteter. Du kan ta den här tiden för att komma ikapp med gamla vänner eller läsa också.Source link