Du behöver inte fortsätta röka, lära dig att sluta!


Det finns många fördelar som följer av ditt beslut att sluta röka.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många rökare har haft en bra framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser som håller dig inbäddad i ditt sinne. När du vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag i taget. Att sluta röka är en process. Ta varje dag som det kommer och koncentrera dig på att inte röka den dagen, dina ansträngningar att sluta kommer att samlas in i en rökfri framtid.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, prova hypnos. Många har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kan hjälpa dig att fortsätta fokusera på att sluta. Detta kan eventuellt vara det tryck som hjälper dig att behålla dig för att vara motiverad och faktiskt sluta.

Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. För många kan uppehåll i längre timmar leda till ökade begär. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du får minst åtta timmars sömn varje natt, hjälper det att hålla fokus och undvika begär.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om inte, bör du fortsätta försöka.

TIPS! Se till att du får gott om vila när du arbetar för att sluta röka. När du behåller senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns receptbelagda läkemedel, som antidepressiva medel, några anti-depressiva läkemedel.

Försök ändra din kostvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att hjälpa till att kontrollera din viktökning som är så vanlig för personer som nyligen har gett upp cigaretter.

Älskade Ones

TIPS! Tala med en sjukvårdspersonal om du behöver hjälp i dina försök att sluta röka. Det finns mediciner, som antidepressiva medel, vilket kommer att bidra till att sluta mycket lättare.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du är moody i början, men det kommer att passera och det är inte din avsikt att vara som sådan. Att sluta röka är en svår process, så du bör uppnå stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok, behöver du hitta något annat att göra med dina händer eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett . Försök hitta något att tänka på av distraktion som kommer att fungera som ersättare.

Tala med dig om du planerar att sluta röka. Din läkare kommer att kunna ge dig en stödgrupp eller ha kunskap om specialister inom ditt område.

TIPS! När ett begär kommer att äta när du slutat röka, räcker du efter grönsaker och frukt. Detta kommer att bidra till att bekämpa eventuell viktökning som du kan uppleva.

Till exempel, efter en vecka utan att röka, gå ut på bio. När du når en månad utan att röka, gå ut på middag på en ny restaurang. Fortsätt att ge dig själv en belöning i ökande mängd för att erkänna dina framsteg tills du glömmer att röka och är redo att flytta förbi den helt.

Sluta röka

Secondhand rök kan påverka hälsoproblemen. Genom att sluta röka, minskar du dina käraas exponering för detta farliga ämne, du hjälper också människor runt dig. Sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig älskar.

TIPS! Rökning har mycket starka föreningar med vissa aktiviteter och undvikande av dessa situationer kan hjälpa dig att sluta röka. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefonen, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett.

Sätt listan någonstans där du kan se den framträdande varje dag. Detta kan bara hjälpa till att hålla dig motiverad när det är svårt att hålla sig på rätt spår.

Du måste hitta sätt att få din beslutsamhet och motivation att sluta röka högt. Detta kan uppnås genom att posta motiverande ord på ditt kontor eller donera ett armband för att indikera dina avsikter.

Det är lätt att berätta för sig att en cigarett blir bra, men det kan bli en annan dag eller till och med år med rökning, och det är verkligen inte värt det på lång sikt. Kom ihåg att ha "bara en" kan starta om fel väg.

TIPS! Det första steget i något program för att sluta röka är att göra ett åtagande att se det igenom. För många människor försöker sluta på ett infall och misslyckas då när de står inför allvarliga hinder.

Du vet redan om många fördelar med att bli en icke-rökare. Även dessa fördelar kanske inte räcker för att hålla dig motiverad, men de här tipsen ovan kan hjälpa till. Använd ovanstående råd när du känner sig omotiverad eller när ingenting verkar kunna bli av med dina begär. Och snart kan du njuta av de många fördelarna med att vara en icke-rökare!

Många människor vill bli mer kunniga om Array, men de kanske inte vet hur man gör det. Lyckligtvis kommer du att kunna hitta all information du behöver här. Allt du behöver göra nu gör det till handling.Source link