Du behöver inte fortsätta röka, lära dig att sluta!


Vetenskapen har visat att nikotin som finns i cigaretter är extremt beroendeframkallande. Tyvärr betyder det att det är så svårare att ge upp vanan att röka. Se till att du lär dig allt du kan för att hitta de bästa sätten att gå vidare för att nå dina mål.

En stödgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det är användbart att träffa andra ex-rökare eftersom de förstår vad du upplever och kan hjälpa dig genom dina kampar. Andra ex-rökare kan stödja dig i ditt försök att sluta röka, och kan föreslå tekniker för att försöka som fungerade för dem. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Tips! Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att skriva saker ner kan förändra hela ditt tankesätt.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka stalla för tid innan du tänder upp. Tvinga dig själv att slutföra något annat jobb, innan du kan få en cigarett. När du håller ut för den extra lilla tiden kan du kanske upptäcka att du lyckas besegra begäret trots allt. Om du fortfarande väljer att röka, kommer du inte att röka så mycket eftersom din tid kommer att spenderas med något annat.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, försök hypnos. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. När du är placerad i en djup trance, kommer hypnotisören att erbjuda dig positiva bekräftelser som förblir inbäddade i ditt minne. Denna hypnos kommer att berätta för din hjärna att rökning inte är tilltalande, vilket hjälper dig att undvika uppmaningen att röka.

Du bör behandla sluta röka dag för dag. Avsluta kan vara en lång process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Att byta idag kan göra din framtid ljusare, så ta ditt avslutande mål ett steg åt gången och försök ditt bästa att vara stark under hela processen.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt själv som du kan. Försök inte avsluta den kalla kalkonväggen.

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinbyten. När du går genom nikotinuttag kan du känna dig irriterad, rastlös, frustrerad eller deprimerad. Cravings kan vara mycket svårt att hantera. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinutbytesbehandling. Du får dubbelt så mycket chans att sluta röka om du använder tillförlitliga nikotinplåster, pastiller eller tuggummi. Se till att inte inkludera dessa produkter samtidigt som du rökning, eftersom det kan vara förödande effekter.

Många som försöker sluta är smärtsamt medvetna om att nikotin är extremt beroendeframkallande. Att sluta kan vara en utmaning för människor, i deras kropp och i deras sinne. Använd informationen i den här artikeln och gör det enklare för dig själv. Med dessa användbara tips och ditt långsiktiga engagemang och engagemang kan du äntligen sluta röka, för gott.Source link