Du behöver inte fortsätta röka, lära dig att sluta!


Många människor inser att rökning inte är bra, men de bestämmer fortfarande att göra det. Det är mycket lättare att säga att du kommer att sluta än att faktiskt göra det. Denna artikel kan hjälpa dig att lära dig om att sluta röka för personer som verkligen vill sluta.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Att kyla kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det finns en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder det här kommer det att misslyckas för dig. Nikotin är så beroendeframkallande att en metod som terapi, så metoder för nikotinbyte terapi kan hjälpa dig att skona dig själv. Detta kommer att underlätta dig genom de svåra tidiga tillbakadragningsstadierna och sluta göra bra.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att komma igenom bara en dag i stället för resten av ditt liv. Du kan alltid ha fler mål som går bra in i framtiden så fort du blir bekväm med åtagandet att sluta.

TIPS! När du försöker sluta röka, ska du göra vänner och familj medvetna om dina planerade förändringar. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar efter.

Se till att du får tillräckligt med sömn när du slutar röka. För många, uppehåller sig sent på kvällen leder det till ökad cigarettbehov. Du kan bli frestad att smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går och lägger dig på ett schema, kommer du att fokusera och kunna stoppa alla begär.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive några anti-depressiva läkemedel.

Om du inte har kunnat sluta röka med viljestyrka, använd nikotinplåster eller tuggummi.

TIPS! När du slutar röka, ta varje dag som den kommer. Det finns inget behov av att bo på att stanna för alltid; helt enkelt besluta att sluta röka för den dag du är i just nu.

Nikotinutbyte

Du kanske vill tänka på att pröva nikotinutbyte. Nikotinuttaget är mycket kraftfullt och kan leda till depression, rastlöshet, frustrerad eller deprimerad. De konstanta begären kan vara överväldigande. Du kan hjälpa till att lindra dessa känslor genom att använda nikotinersättningsterapi. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. därför, dock.

Om du till exempel röker alltid när du pratar i telefon är det viktigt att justera hur du gör sådana saker, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Försök hitta någon typ av ämne.

TIPS! Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Om du alltid brukade röka medan du läser en bok, kan du behöva tillfälligt lägga din bok tills du har brutit din rökvanor.

Du kommer bli mer framgångsrik om du inte försöker sluta röka. Du kan också få lite av att gå med i en supportgrupp för personer som försöker sluta röka.

Minska antalet cigaretter du röker. Det här är en bra utgångspunkt för din rökningstussresa. Försök vänta minst en timme efter att du vaknar innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka hälften av en cigarett helt och hållet för att skära ner på din rökning.

Sätt listan i en visuell plats så att du kan se den dagligen. Detta kan motivera dig motiverad under svaghetstid.

TIPS! Innan du ens tänker på att börja processen för att sluta röka, måste du vara villig att vara engagerad. Om du inte antar en positiv, optimistisk syn och en vilja att uthärda, kommer du att ha svårt att döma din vana.

För att hålla dig motiverad, kom ihåg att dina nära och kära skulle påverkas negativt om du blev sjuk som en följd av rökning. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika är knuten till rökning cigaretter. Inte att bli en statistik.

Du borde nu veta att sluta röka handlar om din egen ansökan. Det viktiga är att göra en plan som hjälper dig att hålla dig stark. Gör en ärlig ansträngning med hjälp av de råd du har läst här, och du kanske slutar röka för gott.

Ämnet för Array är stort och kan det känna sig överväldigande. Det är mycket att absorbera, så ta bara tid att lära dig. För att förverkliga dina planer, använd den information du just har läst.Source link