Du behöver inte fortsätta röka, lära dig att sluta!


Även om många försöker sluta röka känner de sig ofta inte som om de kan lyckas. Dina första steg till framgång kan göras lite lättare genom att läsa och använda de råd och tips du hittar i den här artikeln.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Om du bestämmer dig för att prova hypnos, gör ett avtal med en licensierad hypnotisör. När du är hypnos kommer hypnotisören att fylla ditt sinne med positiva tankar om att sluta röka. När du kommer ut ur trance kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket innebär att du är så mycket närmare att sluta för gott.

TIPS! För att öka dina chanser att sluta röka, gör en lista över plusser och minuser om att stoppa. Att skriva något ner kan förändra hela ditt mentala perspektiv.

Fortsätt försiktigt på en dag för dag när du arbetar för att sluta röka. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget. Att skapa en kortare tidslinje kan få saker att verka mer uppnåeliga. När du känner att du har lyckats med ditt korta åtagande kan du försöka ställa in mål för långsiktig överensstämmelse.

Kall kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar för att hjälpa dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Dessa produkter kan köpas i disken och ge din kropp nikotin medan du bryter vanan. De är mycket hjälpsamma för att minska abstinenssymptomen.

När du slutar röka, undvik alla triggers som är kopplade till din vana. Ta inte del av specifika beteenden som kan öka din uppmaning att röka. Hitta en distraktion för att hålla dig upptagen.

TIPS! Gör en lista över strategier som hjälper dig att sluta. Att ta sig tid att sätta sig ner och anpassa din egen lista till din egen personlighet är en utmärkt metod att sluta.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Du kan vara mer framgångsrik att sluta om du har det bästa tänket. För att vara motiverad är det viktigt att komma ihåg varför du ursprungligen ville sluta.

Medan du slutar röka, tillåta dig själv en belöning när du når vissa milstolpar. Ett exempel mellanmål kan vara att gå en vecka utan att ha en rök. När du gör det, gå ut för att se en ny film eller spela du har menat att titta på. Efter en tobaksfri månad, reservera en plats på en restaurang som du sällan får njuta av. När du möter framtida milstolpar kan du önska att antingen öka dina belöningar eller helt enkelt fasa ut dem.

Sluta röka

Tips! Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. Många tycker att att hålla sena kvällstimmar leder till förhöjda cigarettbehov.

Om du slutar röka, förbättrar du inte bara din egen hälsa utan hälsan hos dem som är nära dig. Även om dina familjemedlemmar väljer att inte röka, kan de få cancer eller andra allvarliga sjukdomar från att andas in i andrahandsrök. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad vilja också. Genom att sluta röka skyddar du inte bara dig, men du skyddar också dina nära och kära.

Du bör hitta ett sätt att hålla din motivation tydligt i sikte och i åtanke hela tiden. Några sätt att du kan göra här är att skicka dina skäl för att sluta på väggen på jobbet eller ha på dig smycken som påminner dig om varför du vill sluta. Oavsett din metod är en visuell påminnelse ofta en övertygande motivator för att fortsätta.

Idag är dagen för att sluta röka! Försök inte skapa ett datum för att sluta för framtiden, gör idag dagen! Du kan minska risken för rökrelaterad död genom att sluta röka, så snart som möjligt. Att sluta kan inte bara skydda din hälsa utan även din familj. Låt inte exponera dem för potentiellt dödlig begagnad rök; sluta idag.

Tips! Använd en bra fördröjning taktik när du känner en överväldigande önskan att röka en cigarett. Berätta själv att du ska vänta 10 minuter för att se hur du kommer att känna, försök sedan distrahera dig själv, för att du i allmänhet hittar 10 minuter är en bra tidsram för att du ska passera.

Konstruera en mantra om orsakerna till att du vill sluta röka. Varje gång du känner ditt beslutsfattande, upprepa dessa skäl högt för dig själv om och om tills craving passerar. Detta är ett värdefullt sätt att använda din mentala styrka för att övervinna de ånger som du kan stöta på och återfokusera på saker som är viktiga för dig.

Du bör be dina vänner och familjemedlemmar att hjälpa dig att sluta röka. Faktum är att alla är medvetna om det faktum att du slutar. De kommer att stödja dig, vilket kan göra en stor skillnad. En stödgrupp kan också vara till nytta för ditt självkänsla och motivation.

Notera mönster och vanor för din rökning. Detta hjälper dig att eliminera frestelsen under dagen. Om du vet vad som får dig att begära en cigarett, kommer du att kunna undvika de situationerna och rumpa ut för gott.

TIPS! Tala med din läkare om att sluta röka. Det är möjligt att din läkare har resurser som du inte gör.

Ät med god känsla. Det är inte en bra idé att dieten medan du slutar röka. Bibehålla en hälsosam, balanserad kost. Studier har visat att frukter, grönsaker och mager mejeriprodukter kommer att lämna en dålig smak i munnen om du röker. Att äta dessa typer av mat kommer inte bara att öka din hälsa utan också hjälpa dig att sluta röka.

Replacement Therapy

Nikotinersättningsterapi kan bara hjälpa dig när du tar din resa mot att sluta röka. Nikotingummi och fläckar kan minska intensiteten av begär och uttag, vilket hjälper dig att hålla fast vid dina vapen när det gäller att sluta. När din resa är framgångsrik kan du gradvis avvika dig från den ersättningsbehandling som du har valt att använda.

TIPS! När du slutar röka hjälper du inte bara din egen hälsa, utan också dina älskade. Tänk på farorna med begagnad rök och inser att du sätter din familj i riskzonen för att bli offer för dessa faror varje dag.