Du behöver inte fortsätta röka, lära dig att sluta!


Rökning är en vana som är ohälsosam. Denna vana får inte bara negativa konsekvenser för din hälsa, det kan också ha negativa konsekvenser för dem som är i närheten av dig. Det kan orsaka lungcancer, hjärtproblem, emfysem och en mängd andra hälsorelaterade problem. Dessutom har andning av begagnad rök samma farliga potentiella konsekvenser. Du kan se hur avslutande blir ännu mer brådskande. I den här artikeln hittar du många knep om hur du kan gå vidare med att sluta röka.

Gör dig själv till en lista över orsakerna till och orsakerna till att inte sluta röka. När du går igenom den taktila upplevelsen och de fysiska handlingarna med att skriva, förändras ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Dina ansträngningar blir lättare på det här sättet eftersom du kommer att vara fokuserad på ditt mål.

Om du bestämmer dig för att sluta röka, kan du prova på hypnos. Många individer har slutat framgångsrikt efter att ha arbetat med en licensierad hypnotisör. När du besöker en hypnotiskklinik kommer du att läggas i ett trance-tillstånd och positiva bekräftelser om att sluta kommer att inbäddas i ditt sinne. Överväg detta alternativ eftersom det har fungerat för tusentals människor!

TIPS! Hitta den enklaste metoden att sluta röka. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Sluta röka

När du bestämmer dig för att sluta röka ska du berätta för din familj och vänner. Bara genom att låta dem veta vad du försöker göra, kommer de att kunna vara ett supportteam för dig och hjälpa dig att vara motiverad och bekämpa frestelser. Det här kan vara nudgen i rätt riktning som du behöver för att sluta röka.

För att förbättra din hälsa och förhindra att du tänker på cigaretter, börja en träningsplan eller anmäla dig till ett gym. Dessutom lindrar träning stress och ångest. Om du är i form eller dålig hälsa, bör du börja långsamt och gradvis öka takten och intensiteten. Kontakta din läkare innan du faktiskt påbörjar omfattande träningsrutiner.

TIPS! Att rådfråga din läkare eller en specialist kan hjälpa dig att få den hjälp du behöver för att bli framgångsrik. Det finns mediciner, såsom antidepressiva medel, som kan hjälpa till att göra att sluta bli mycket enklare.

Få mycket sömn varje natt om du slutar röka. När du håller senare nätter, blir du sårbar för att ge efter för din cigaretttrang. Du är mer benägna att vara ensam sent på kvällen och kan smyga en cigarett medan ingen annan är med dig. Om du går till sängs och står upp enligt ett schema kommer du mycket mer benägna att sluta röka för gott.

Undvik några av de platser och beteenden som kan leda till att röka cigaretter. Till exempel, om du alltid röker när du pratar i telefon, än du behöver hitta något annat att göra med dina händer, eller gå till ett annat rum för att prata så att du inte tänker på att tända en cigarett. Hitta något annat för att distrahera dig under dessa tider.

Sluta röka

TIPS! Försök ändra din dietvanor genom att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att gå upp i vikt som är resultatet av att sluta röka. Vanan att äta dessa saker kan verkligen hjälpa till att kontrollera viktökningen som är förknippad med att sluta.

Sluta röka för dina nära och kära hälsa. Begagnad rök orsakar lungsjukdom, cancer och andra hälsoproblem för alla omkring dig. Dina familjemedlemmar kommer att spendera mindre tid utsatta för farorna med begagnad rök när du slutar röka. Du kommer inte bara att bli friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att bli friskare.

Gör din familj och vänner medvetna om din avsikt att sluta röka. De kommer att hålla dig på rätt spår och uppmuntra dig när du känner dig svag. Att ha människor runt dig som bygger ett stödsystem måste vara ett av de bästa sätten att sluta röka. Din framgångsrate för att sluta kommer att öka mycket.

Rökning är inte bara ohälsosamt, utan det är också farligt. Hjärtattacker, emfysem och lungcancer är bara några av de många risker som rökning medför din hälsa. Du är inte den enda person som påverkas av din rökvanor; begagnad rök ställer också de omkring dig i fara för hälsorisker. Förhoppningsvis kommer du bättre kunna sluta röka genom att följa råden i den här artikeln.

TIPS! Försök inte detta själv. Främja inte vänner och familj, eftersom du kan använda dessa människor för stöd.Source link