Du behöver inte fortsätta röka, lära dig att sluta!


Rökning gör dig en paria bland rökfria vänner. Vad du än gör måste ställas åt sidan medan du leder utanför för en cigarett, och rökare fungerar inte bra om deras röker inte ligger i närheten. Om du vill sparka den här pinsamma vanan, fortsätt läsa. Denna artikel innehåller mycket råd om hur du slutar röka.

Hypnos har visat sig vara en effektiv stopprökning för många människor. Många människor har slutat genom att gå till en licensierad hypnotisör, och det kan också fungera för dig. Hypnotisten sätter dig i trance och ger dig positiva bekräftelser som håller med dig. Effekten är att rökning inte verkar så kraftfull och tilltalande när du vaknar från trance. Detta gör det mycket lättare att sluta.

TIPS! Bryt fördelarna med att sluta röka genom att skapa en lista med specifika fördelar och nackdelar. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Anpassa den här listan till ditt liv och dina behov, för att sluta effektivt. Varje person är unik om hur de får saker att göra. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Skapa din egen personliga plan för att sluta.

Ett regelbundet träningsprogram hjälper dig i dina ansträngningar att sluta röka. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Börja långsamt genom att promenera runt i ditt grannskap. Innan du börjar någon typ av träningsrutin, prata med din läkare.

Nikotinutbyteterapi

TIPS! Om du måste röka en cigarett, försök att försöka dig först. Berätta själv att du måste gå en promenad först, eller kanske du behöver dricka ett glas vatten först.

Ett bra sätt att sluta röka är nikotinersättningsterapi. När du drar ur nikotin kan du känna rastlös, deprimerad, irritabel eller frustrerad. Dessa begär kan överväldiga vissa människor. Att använda en nikotinbytesbehandling hjälper dig att kämpa mot frestelsen. Studier har visat att personer som använder någon form av nikotinbytesprodukt dubbelt så stor sannolikhet att de slutar röka med framgång. Det är väldigt farligt att röka vid användning av dessa produkter. Därför, för att skydda dig, undviker du att röka om du använder nikotinbytebehandlingar.

En av nycklarna för att sluta för gott undviker de saker som får dig att röka. Många tycker att de har en koppling mellan körning och rökning, till exempel. I så fall måste du tänka på sätt i förväg för att ändra ditt körbeteende så att du inte ständigt frestas i bilen. Du måste hitta andra saker att tänka på eller göra, för att tänka dig att röka under dessa tider.

Älskade Ones

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad.

Kick rökning vana för dina älskade hälsa. Personer som utsätts för begagnad rök har högre risk för att utveckla ett antal olika cancerformer och andra tillstånd. Din hälsa och hälsan hos dem du älskar kommer att förbättra dramatiskt när du slutar. Inte bara blir du friskare när du slutar röka, men dina nära och kära kommer också att vara friskare.

Några rökare tycker att skära tillbaka på att röka är en bra start. Det hjälper dig långsamt börja din resa för att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att ha vaknat innan du har din första cigarett för dagen. Ett bra sätt att minska antalet cigaretter du röker är att bara tillåta dig att kunna röka hälften av cigaretten när som helst.

En av stegen för att sluta röka känns som om du är trött på att röka. Rådgivning i ovanstående artikel bör ge dig resten av den information du behöver för att eliminera denna dåliga vana för gott. De tips och förslag som nämns i den här artikeln hjälper dig att göra just det.Source link