Du behöver inte fortsätta röka, lära dig hur du slutar!


Goda avsikter att sluta röka går aldrig någonstans, såvida de inte kombineras med handling. Fortsätt läsa för några värdefulla tips du kan försöka i dina egna ansträngningar för att bli en icke-rökare, för gott. Sätt rådet i praktiken i ditt eget liv för att inse en rökfri framtid.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan vara till hjälp att diskutera dina problem med ex-rökare som har haft samma utmaningar som du. Människor som detta kan ge dig viktiga tips, support och till och med vägledning. Stödgrupper finns på många ställen, till exempel din kyrka, rec center eller college, fråga.

TIPS! När du äntligen valt att sluta röka, tänk på att gå med i en supportgrupp. Dessa nya ex-rökare kan vara en värdefull källa till stöd när de möter de olika utmaningarna som möter dig, som de har eller har att göra med dem också.

Om du röker en cigarett är något du inte kan undvika, åtminstone försöka stall för tid innan belysning upp. Ett enkelt glas vatten först, eller sätta på dig röken tills du går en promenad, kan vara mycket effektiva sätt att fördröja ditt begär. Detta hjälper dig att minska dina frestelser och flytta ditt fokus någon annanstans. Om du fortsätter och röker, kan förseningen åtminstone minska din rökning för den dagen.

Låt människorna omkring dig veta att du slutar nikotinvanan. Om du låter de omkring dig veta om din avsikt att sluta, kommer de att kunna motivera dig och hålla dig borta från någon frestelse. Det ger dig möjlighet att be om hjälp när du behöver det och hjälpa andra att förstå din situation.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Du ger din kropp den nikotin som det är van vid att ha så att din kropp inte går in i utslaget genom att inte ha något ämne som det brukar bli regelbundet.

TIPS! För att förhindra dig att gå upp i vikt efter att du slutat röka , mellanmål på färska frukter och grönsaker i stället för godis eller karbonbelagda livsmedel. Dessa hälsosamma snacks kan hjälpa dig att behålla en stadigvård.

Gör ett åtagande att sluta röka innan du börjar räkna ut hur du gör det. Många människor brukar misslyckas med att sluta på grund av att de inte har rätt inställning och de tenderar att ge upp sig enkelt. Tänk på orsakerna till att du slutar och du kan fortsätta att vara engagerad.

Det kan vara till hjälp att byta cigarettmärken när du funderar på att sluta röka. Välj ett märke som har en obehaglig smak. Undvik att röka mer av dem än du normalt skulle eller inhalera dem på olika sätt. Detta är ett utmärkt verktyg för att börja din resa att sluta.

Du kommer att få en ljusare utsikt över ditt liv om du slutar röka. Var noga med att tillämpa de saker du lärde dig här och inte ångra.Source link