Du behöver inte fortsätta röka, lära dig hur du slutar!


Massor av människor rapporterar att det är mycket svårt att sluta röka, men det kan bara vara för att de inte är helt säkra på hur man gör det. Du kommer att lära dig att precis som någonting annat i världen, ju mer information du har desto lättare är det. Detta är detsamma för att lära sig sätt att sluta röka. Att räkna ut för gott, läs vidare.

Det är viktigt att närma sig din resa genom att fokusera på en enda dag i taget. Att sluta röka är en lång process. Tänk inte för långt framåt i tiden. Helt enkelt oroa sig för idag och ta det dag för dag, försök att eliminera dina rökvanor i nuet, eftersom det i sin tur kommer att förändra framtiden.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, hitta en supportgrupp att hjälpa. Supportgrupper kan hjälpa dig att lära dig att hantera de fysiska och emotionella utmaningar du kan uppleva när du slutar.

Berätta för dina kära att du slutar röka idag. Andra som vet om ditt mål kommer både att hålla dig ansvarig och ge dig ett supportsystem. Det här kan vara en knuff i rätt riktning du behöver sluta röka.

Sluta röka

Prata med dina nära och kära för att få sitt stöd när du slutar röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, inte deras dom. Låt dem veta att du är moody i början, eftersom ditt tänkande inte kommer att vara lika tydligt. Att sluta röka är en svår process, och att få stöd från dina vänner och familj är avgörande.

TIPS! Dag för dag är det enda sättet att sluta röka. Tänk inte på att sluta för alltid; istället fokusera på idag.

När du tänker sluta byt märken. Överväg att röka ett varumärke du inte gillar. Se till att du inte hittar dig själv att röka ett större antal eller inhalera annorlunda för att kompensera. Det kan hända att det här gör cigaretterna obehagliga och hjälper dig i dina ansträngningar att sluta.

Taper ner din rökning. Detta kommer att sätta dig på rätt ställe för att sluta röka. Vänta så länge som möjligt att få din första cigarett på morgonen. Försök röka endast en halv cigarett för att minska rökning.

Om du är en inomhusrökare, var noga med att städa ditt hem grundligt när du slutar röka. Dammsug eller schampo din matta och möbler, skrubba väggarna och tvätta dina gardiner och draperier. Detta kommer att göra ditt hus lukta rent och friskt, och en rökig lukt kommer inte att hälsa dig när du kommer in i ditt hem.

Tips! Om du försöker sluta röka, se till att du har gott om vila. Sena nätter kan ge mer tid att begära den nästa cigaretten för vissa individer.

Du måste hitta sätt att få din motivation i sikte hela tiden. Kanske kan du ha ett symboliskt armband, eller kanske lämna meddelanden som motiverar din på ditt kylskåp eller kontorsväggen. Att ha visuella ledtrådar som påminner dig om dina mål hjälper dig att bekämpa frestelsen.

Sluta röka

Nu när du förstår hur viktigt det är att lära dig så mycket du kan när du planerar att sluta röka, hoppas jag att den här artikeln har hjälpte dig i din strävan efter kunskap. Du kommer att hitta det lättare att ge upp cigarettvanan nu när du har befogenhet att ge användbar information. Applicera råd från denna artikel till ditt eget liv och vet att du kan lyckas i ditt försök att sluta röka.Source link