Du behöver inte fortsätta röka, lära dig hur du slutar!


Alla vet de hälsorisker som tillskrivs rökning, men stopp kan fortfarande vara extremt svårt. Om du försöker sluta röka kan det vara att du behöver en enkel nudge. Tipsen hjälper dig att göra det lättare för dig att sluta sluta röka.

Du måste göra din rökning avstängning så mycket som möjligt. Att kyla kalkon är definitivt inte framgångsrik. Det handlar om en 95% chans att du kommer att misslyckas om du använder det här misslyckas för dig. Nikotin är extremt beroendeframkallande, så medicinering, fläckar eller terapi kan vara nödvändiga. Detta ökar sannolikheten för att du slutar vara svårare.

Hypnos har visat sig vara ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Många individer har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kan komma in och ge dig positiva affirmationer. När du äntligen vaknar kan cigaretter vara mindre tilltalande, vilket gör att de blir enklare.

TIPS! För att öka dina chanser att lyckas i ditt arbete för att sluta röka, överväg att skriva ut en lista med fördelar och nackdelar med sluta. När du går igenom taktila erfarenheter och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du delar den här informationen med dem som är närmast till dig, kommer de att motivera dig att vara engagerad. Det här kan vara att extra pressar dig på rätt väg mot din rökning.

Din läkare kan vara en stor resurs om du inte kan sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, som kräver recept som kan hjälpa dig att komma igenom försöket och avbryterna.

Be dina vänner och kära att vara stödjande om ditt beslut att sluta röka. Du måste låta dem veta att du vill ha sitt stöd, det här är Det enda sättet du kan få hjälp. Låt dem veta att du kan vara skrynklig eller irriterad på grund av uttag, du kommer förmodligen inte att vara i bästa humör och att dina tankprocesser kan vara avstängda. Att sluta röka är inte lätt, men om du har stöd av dina vänner och familj kan du göra det lite lättare.

TIPS! Du bör försöka lindra smärtan att sluta så mycket som möjlig. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Ett av de sätt som kan hjälpa dig att sluta röka är att byta till ett märke av cigaretter. Överväg att byta till ett märke av cigaretter som du inte tycker om. Rök inte ett större antal av dem än vanligt eller ändra hur du har valt att köpa lätta cigaretter. Det hjälper dig att börja på väg för att sluta röka.

Många tidigare rökare lyckades inte lyckas det första försöket att sluta . Ställ in ditt mål för en dag, och vara en nonsmoker så länge som möjligt. Om du upplever ett bakslag, ställ snabbt in ett nytt slutdatum. Fortsätt bara sluta och gå längre varje gång, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång.

Planera framöver hur du hanterar stressiga tider. Många rökare svarar på stress genom att lysa upp som svar på stress. Har en reservplan om den första planen inte hjälper tillräckligt.

Tips! Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Du kan och bör anpassa denna lista till ditt liv och dina vanor.

När du slutat röka, blir det lättare att träna, eftersom din lungkapacitet förbättras direkt. Att hålla aktiva hjälper dig att undvika att gå ner i vikt. Endorfiner övning producerar kommer också att öka ditt humör och hjälpa dig att minska svårighetsgraden av abstinenssymptom.

När du tänker på att sluta cigaretter, tänk på det som en tjänst du gör själv i stället för ett offer du gör. Tänk på hur ditt liv kommer att förbättras, och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Detta ger dig incitamentet och motiveringen att sparka vanan omedelbart.

Du kanske har använt rökning som din krycka i stressstunder. Om denna situation låter bekant, måste du upptäcka någon annan avkopplingsmetod när du känner dig stressad.

TIPS! Tala med din läkare om du har svårigheter att sparka din rökvanor på egen hand. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolerera mer.

Om du känner att dina begär blir alltför stora, ta upp telefonen. Tiden som spenderas under telefonsamtalet hjälper dig att distrahera dig medan begäret passerar, och det är också en bra motivator att veta att du har någon som du kan betro och lita på.

Rådgivning kan hjälpa dig att sluta röka. Det finns ibland känslomässiga skäl som gör att du vill röka. När du har tagit hand om problemet är det svårt att röka.

Skapa en verbal lista över de främsta anledningarna till att du bestämde dig för att sluta röka. Varje gång du känner din lösa upplösning, upprepa skälen till att du slutar tills du inte längtar efter tobak. Detta är ett kraftfullt sätt att påminna dig själv varför sluta är viktigare för dig.

Tips! Få stöd av dina nära och kära för att hjälpa dig att sluta röka. Var tydlig att du behöver sitt oöverträffade stöd och uppmuntran, och att något mindre kan negativt påverka dina ansträngningar.

När du kämpar och söker en anledning att sluta röka, dra ut listan och använd den för motivation för att hålla dig igång.

Med några enkla tekniker i din arsenal, vinner du kriget mot rökning. Följande råd som finns i denna artikel hjälper dig att sluta röka inom en relativt kort tid. Du kan skydda din egen hälsa och din familj genom att sluta idag.

Om du vill bli ett proffs när det gäller Array, måste du vara kunnig om ämnet. Du måste ha rätt kunskap för att lyckas. Tänk alltid på bra råd när du arbetar med.Source link