Du behöver inte fortsätta röka, lära dig hur du slutar!


Massor av människor vet att de inte ska röka, men de röker fortfarande. Det är lätt att prata om att sluta röka, men att följa igenom kan vara extremt svårt. Läs vidare om några mycket användbara råd om du är intresserad av att sluta röka och vill veta vad det egentligen kräver.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Det kan vara till hjälp för dig att tala med människor som vet vad du går igenom, som också kan identifiera med den fysiska och emotionella belastningen du kan uppleva. Du hittar inte bara stöd, utan råd och vägledning som leder dig till stor framgång. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

TIPS! Att utveckla en ärlig lista över rökfördelarna och nackdelarna med att röka kan hjälpa dig att uppnå ditt mål att sluta röka. Att lägga ner något på skrivbordet kan förändra hela ditt perspektiv.

Om du måste röka en cigarett, försök att fördröja dig själv först. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. När du blir klar kan du ha viljestyrka att säga nej. Om du vill röka en cigarett kan förseningen få dig att röka en mindre cigarett den dagen.

Håll dig i nuet och sluta en dag i taget. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Du kan inte oroa sig för framtiden. Tillvägagångssättet avslutas dag för dag. Ge dig själv kredit för varje dag du lyckas, och du kan bli förvånad över hur snabbt dessa dagar blir till veckor.

När du börjar med din strävan att sluta röka, börja en lista med tips, trick och tekniker som hjälper dig med . Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Varje person hittar metoder som fungerar för dem, medan de kanske inte fungerar för dig. För att få det bästa resultatet är det viktigt att du identifierar dina egna styrkor och svagheter och de taktik som passar bäst för dem. Utarbetande av en personlig lista hjälper dig att uppnå detta.

TIPS! Om du vill ge dig ett önskemål, sätt av det så länge som möjligt. Gör dig själv göra en annan aktivitet först, bara ta en promenad runt huset eller dricka en kopp te.

Det är möjligt att sluta röka om du bestämmer dig för att lägga lite ansträngning på det. Det viktiga är att förbli bestämd och följ de planer du själv har. Denna artikel ger en rad effektiva taktik för att hjälpa dig att göra just det, och äntligen leva ett liv utan rökning.Source link