Du behöver inte fortsätta röka, lära dig hur du slutar!


Rökning har allvarlig skadlig effekt på dig och din livskvalitet. Det kan också påverka din hälsa dramatiskt negativt. Du kan vända de negativa effekterna om du slutar.

Ta en lång promenad eller avsluta ett glas vatten. Om du fortfarande känner att du behöver den cigaretten, har du åtminstone rökt en mindre cigarett den dagen.

Se till att du kommer ihåg att sluta en dag i taget. Avsluta kan vara en process.

TIPS! För att öka dina chanser att lyckas sluta röka, tänk på att lägga ner på papper alla möjliga fördelar och konsekvenser av sluta. När något är skrivet, kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka själv. Det finns ett antal receptbelagda läkemedel som kommer att sluta, såsom vissa antidepressiva medel, vilket hjälper till att sluta mycket lättare.

Försök att äta mer grönsaker i frukter för att undvika att få viktökning från att sluta röka. Detta kommer att förhindra sannolikheten för viktökning.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutade gör det på grund av en negativ tankeprocess. Du kan stärka din beslutsamhet genom att påminna dig själv ständigt av orsakerna som gör det viktigt att du ville sluta röka i början.

TIPS! När du är nära att ge efter för dina begär för en cigarett, tänk på en fördröjning innan du får njuta av. Ta en kort promenad innan du ger dig tillåtelse att röka eller avsluta ett glas vatten.

Secondhand Smoke

Secondhand smoke kan leda till många stora hälsokomplikationer. När du slutar slutar din familj också andas den begagnad rök som din rökning vana genererar. Att sluta röka nu kommer att förbättra hälsan hos dig själv och de som älskar dig friskare.

Låt dina nära och kära veta att du planerar att sluta röka. De har din rygg och kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om ditt mål i sikte. Det absolut bästa sättet att sluta är att ha ett starkt stödsystem. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att du slutar röka.

Tips! När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar efter cravings.

Minska antalet cigaretter som du röker lite varje dag. Detta kan vara ett effektivt sätt att börja rätt ställe att sluta röka. Försök vänta minst en timme efter att du vaknar innan du har din första cigarett för dagen. Du kan röka hälften av en cigarett snarare än en hel en för att minska rökning.

De flesta tidigare rökare kommer att misslyckas första och andra gången. När du slutar röka, ta det dag för dag. Om du återkommer bestämmer du om ett nytt slutdatum. Håll bara sluta och gå längre varje gång, medan du lär dig vad som utlöste dig till att röka igen varje gång.

Sätt in listan där du kommer att kunna se den varje dag. Detta kommer att hålla dig motiverad när du känner frestelse.

Tips! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Ta tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt.

Du måste göra allt för att hålla din motivation att sluta röka högt. Du kan lägga motivationsmeddelanden på ditt kontor eller ha på dig smycken som påminner dig om din kamp.

Tala med en läkare om receptbelagda läkemedelslösningar för att hjälpa dig att sparka vanan. Det har skett mycket framsteg inom rökningstoppet. Fråga en läkare vad de skulle rekommendera så att du slutade.

Få hjälp från vänner och familj när du slutar röka. Låt alla veta att du vill sluta röka. Deras extra stöd kan vara den övergripande faktorn som hjälper dig att uppnå framgång. Du kan också tänka dig att gå med i en supportgrupp och även kolla in beteendeterapi för att hjälpa ditt försök att sluta.

TIPS! Att gå med i ett gym, träna eller hitta nya och njutande aktiviteter, kan hålla dig borta från cigaretter också som förbättrar din övergripande hälsa. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning.

Om du är frestad att börja igen kan du få din lista ut och använda den för att motivera dig själv.

Sluta röka

Tänk igenom de potentiella utmaningarna du kan möta när du slutar sluta röka. Många som slutar röka och gå tillbaka till det senare, inom några månader. Det kan vara väldigt frestande att ge in i trängsel för en snabb cigarett om du är trött eller stressad. Var medveten om dina rökutlösare.

Tips! När frestelsen att röka överväldigar dig, använder du stalling taktik för att få dig att vänta. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i denna tid kommer din uppmaning troligen att gått.

Försök hitta en mindre skadlig vana än att röka som är friskare. Att sluta för någon annan kommer inte alltid att vara den bästa vägen.

Många människor som framgångsrikt slutat röka utan att använda en stoppmetod har förlitat sig på att förnya sina utsikter. Om du kan ta det dag för dag kan du komma över det.

När du slutar röka, sätt din dag så att du ofta är på platser där rökning är förbjuden. När du går ut för en måltid eller kaffe, besök ett rökfritt café och undvik uteplatsen. Om du befinner dig på en plats där du inte får röka, blir det mycket lättare att berätta för dig själv.

TIPS! Om du inte kan sluta kall kalkon, titta på produkter som är speciellt gjorda för att hjälpa bearbeta. Dessa inkluderar tuggummi och fläckar.

Du måste tro på din missbruk. Du har utan tvekan lyckats med andra områden i ditt liv som då tycktes omöjligt att övervinna. Tänk på de andra sakerna du har åstadkommit, och det kommer att få dig att inse att du kan göra det också.

Om du vill se och må bättre, sluta röka. Efter att ha läst dessa tips bör du vara mer säker på att sparka din rökning vana. Ge åtminstone en av tipsen ovanför ett försök idag.

Det är mycket du borde veta om Array. Det har varit mycket bra information i den här artikeln, men du kan fortsätta lära dig om. Var på utkik efter nya källor och den senaste informationen för att få ett ben upp.Source link