Du behöver inte fortsätta röka, lära dig hur du slutar!


Massor av människor vet att de inte ska röka, men de röker fortfarande. Rökningstoppning är mycket lättare sagt än genomförd. Men en person som är verkligen engagerad kommer i slutändan att lyckas. Om du vill vinka till cigaretter för alltid, så är det här gå till artikeln.

Om du vill bli framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ge dig. Du kommer ihåg dessa skäl och tänka på dem varje gång du vill röka. Det kan stärka din motivation att sluta, och minska svårigheten att sluta, genom att hålla din uppmärksamhet på din önskan att sluta.

Kallt Turkiet

Hitta ett sätt att sluta röka som fungerar för dig, men försök att göra det lite för lite. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon. En stor majoritet av rökare som försöker sluta kalla kalkon misslyckas. Nikotin är ett läkemedel, och som alla droger kan det vara fysiskt beroendeframkallande. Välj för nikotinbyte eller receptbelagda läkemedel för att hjälpa dig att sparka vanan. Du kommer att vara bättre rustad att göra det genom ånger och sluta röka permanent.

Överväg att besöka en hypnotisör för hjälp med att sparka vanan. Många har hittat framgång med professionella hypnotisörer. Hypnotisten kommer att inducera en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att inlämna sig i ditt sinne. När du kommer ut ur trance kommer lusten att röka inte vara lika stark. Det betyder att du kommer närmare att sluta med framgång.

Tips! För att sluta röka, försök att skapa en lista över sätt du kan sluta. Att sitta ner och skriva sätt att sluta kan införa en optimistisk inställning och motivation för din resa.

När du slutar röka är det en daglig händelse. Kom ihåg att sluta kommer alltid att vara en process, och det sker vanligtvis inte över natten. Tänk inte på framtiden. Ta det en dag i taget och när varje dag blir till en annan kommer dina ansträngningar att sluta samlas in i en rökfri framtid.

Håll dig positiv och motiverad för att sluta röka. Fortsätt fokusera på de positiva sätten ditt liv kommer att förändras när du befriar dig från cigaretter. Vrid ditt fokus mot ditt renare andetag, renare tänder och ett fräschare luktande hem. Även om det är bra att känna till de många negativa effekterna av att röka, kan många människor komma ihåg de positiva fördelarna med att sluta. Det kan vara ännu mer användbart.

Det bästa rådet du kan få för att sluta röka är bara att sluta. Det mest effektiva sättet att börja ett rökfritt liv är att bara sluta vana. Sluta bara – och börja inte igen. Denna metod är notoriskt utmanande. Men det har visat sig fungera bäst, över tiden.

TIPS! Planera att använda motion när du slutar röka, inte bara för de extra hälsoförlängningarna, utan att distrahera dig från önskan att röka. Det kan också vara en bra stressavlastare.

Oavsett aktiviteter och platser som är närmast förknippade med rökning i ditt förflutna, undvik dem. Om du associerar med att röka med att dricka en kopp kaffe på morgonen eller gå på happy hour när arbetsdagen är klar kommer du förmodligen att behöva justera rutinen. Att byta saker uppåt, som att hålla sig borta från barer, kommer att göra det enklare att undvika att ge dig efter dina begär.

Som du har lärt dig från den här artikeln kan du sluta röka om du ansöker själv. Tricket är beslutsamt att sluta, och att planera en strategi och hålla fast vid det. Med de råd du har lärt dig här kommer du att leda en rökfri livsstil för länge.Source link