Du behöver inte röka igen med dessa användbara tips om avslutning


Du måste ha tydlig syn på dina mål och motivation för att slutföra röka. Det finns en myriad av fördelar när du sparkar din rökning vana. En eller flera av dem kan vara tillräckligt för att uppmana dig när det blir svårt. Du kan förbättra hälsan hos dig och dina nära och kära, spara mycket pengar, minska dina chanser att få lungcancer och bara se och känna dig mycket bättre. Så fortsätt läsa för att få råd om tips för att hjälpa dig att sluta röka.

Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om 10 minuter inte räckte, upprepa processen som ofta som du behöver.

Det första steget i att sluta cigaretter är att helt förplikta dig till åtagandet att se det igenom. De flesta som slutar gör det för att de ger upp eller håller sig i en negativ tankeprocess. Du kan förbli engagerad genom att komma ihåg de skäl som du ville sluta röka i början.

Om du vill vara framgångsrik när du slutar röka, försök att göra en lista över alla fördelar och nackdelar som kommer att ta med dig. När du skriver något skriftligt, har det ofta en inverkan på hela ditt mentala perspektiv.

För att undvika att spricka under trycket av begär och nikotinuttag, försök att hantera din stress på andra sätt. Du kan prova nya hobbies, hålla en journal eller ansträngande övning under höga krav. När du har lite ledig tid, uppta dig själv med ljuvliga distraktioner som läsning, som bra böcker, schemalagda chattar med vänner eller nya spel.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De har din rygg och de kommer att hjälpa påminna dig om att hålla ditt mål i sikte. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha ett starkt stöd för dig. Det här kan hjälpa dig att öka din gaol avsevärt.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Tänk på att förbättringen i ditt liv kommer att bli så mycket bättre när du kommer att ha. Tänk på att dina tänder kommer att bli ljusare och renare, dina tänder kommer att se vitare ut, och ditt hem kommer att vara fullt av friskhet och renlighet. Medan den negativa inverkan av rökning aldrig ska ignoreras kan det vara en enorm fördel att överväga fördelarna med att sluta med.

TIPS! Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Att ta tid att tänka och anpassa din lista utifrån din personlighet är en bra metod att sluta.

Om du rökt, rengör allt grundligt, så det luktar inte av rök. Tvätta och måla dina väggar, inklusive: mattor, gardiner och gardiner, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att göra ditt hem luktigt, ditt nya luktande hus kommer inte påminna dig om att röka.

För att hjälpa till med att bestämma sig för att sluta röka, vet att din familj måste gå med och hjälpa och att de vet om det fortsätter kan du bli väldigt sjuk. Statistik visar att en av fem dödsfall i Amerika ensam är relaterad till rökning. Gör ditt bästa inte ett nummer!

En snabb puff under de intensiva begären kan inte verka som en fruktansvärd idé, bara en enda puff kan ångra allt ditt hårda arbete helt. Håll dina mål och motivation i åtanke så att du gör mycket skada.

Tips! Du borde oroa dig för att gå igenom en dag efter en annan. Istället för att tänka på att stanna för alltid, tänk på att ta det en dag i taget.

Lungkapacitet

Övning kan öka din lungkapacitet och uppmuntra läkning, eftersom din lungkapacitet omedelbart börjar förbättras. Regelbunden fysisk träning kan också säkerställa att du avvärjer eventuell vikt under kontroll. De naturliga endorfiner som frigörs under träning kan i viss utsträckning uppfylla dina nikotinbehov.

När du kämpar och söker en anledning att sluta röka, dra ut listan och använd den för motivation för att hålla dig igång.

TIPS! Många människor vänder sig till mat när de slutar röka, så det är viktigt att du fyller på hälsosamma mellanmål. Detta kan hjälpa till att förhindra viktökning.

Gör en lista över tider och platser som du vanligtvis röker. När vill du röka?

Du kan njuta av en vanlig träningstid. Om din kropp börjar läka sig från den skada du har åstadkommit genom rökning kommer du att märka skillnaden! När din kropp blir starkare och mer passformig, är du mindre benägen att bli frestad att röka.

Det är känslomässigt svårt att sluta röka. Cravings är verkliga och de är inte alltid lätta att ge dem.

TIPS! Cravings verkar komma oftast när en individ känner sig stressad. För att hålla dig från att falla offer för detta, hitta ett hälsosamt alternativ för stressavlastning.

Berätta för alla om att du ska sluta röka. Om många människor är medvetna om att du slutar, då kan alla hålla dig ansvarig. Du kommer att vara mindre benägen att vilja svika andra människor. Detta kan inspirera dig att vilja undvika att röka även när det är svårast att motstå.

Försök inte sluta röka för andra människor. Även om din familj kanske vill att du ska leva ett långt och hälsosamt liv blir det nästan omöjligt att lyckas om du inte är villig att göra det på dina egna villkor. Att sluta röka ska behandlas som en stor belöning för dig själv, och du vet att du aldrig kommer att besvikna mottagaren om du håller fast vid ditt ord.

Du måste hålla fast vid det genom de svåraste stunderna för att bli framgångsrik när du slutar röka. Genom att tänka på de saker som ger dig mest motivation, får du en mycket bättre chans att inte sluta. Följ tipsen ovan för att hjälpa dig att sluta idag.

TIPS! Tänk på att byta varumärken när du tänker på att sluta röka. Byta till en lättare cigarett eller en cigarett vars smak du inte tycker om.

Många söker efter information om Array, men de flesta hittar inte den bästa informationen. Denna artikel har definitivt den visdom som du söker. Börja använda informationen som du har lärt dig om från den här artikeln.Source link