Du behöver inte röka igen med dessa användbara tips om slutgiltig avslutning


Alla rökare som vill sluta har goda avsikter för att sluta. Men de flesta följer aldrig med dem. Därför bör du läsa de tips som anges i följande artikel så att du kan bevittna hur du slutar röka så snart som möjligt. Sätt råd i praktiken i ditt eget liv för att inse en rökfri framtid.

Hypnos kan hjälpa sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör. Hypnotisten kommer att framkalla en djup trance, och sedan upprepa positiva affirmationer som kommer att hysa sig i ditt sinne. När du äntligen vaknar kan cigaretter inte ha samma lock som de gör nu, vilket gör att du får större chans att lyckas.

Berätta för din familj och vänner om du planerar att sluta röka. Detta kan hjälpa dig att skapa en supportgrupp för att underlätta processen. Detta kan ge dig mer av ett tryck för att fortsätta försöka sluta.

TIPS! Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. Att skriva ner det kan påverka ditt mentala perspektiv.

Siktmål

Skynda inte på att sluta. Ta det dag för dag. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen istället för resten av ditt liv. Ibland har det en kortare tidslinje som gör det lättare för dig mentalt och fysiskt. När du lyckas med kortsiktiga mål kan du gå vidare till långsiktiga mål. Detta kommer att hända lätt eftersom ditt engagemang blir starkare.

Om du är överväldigad av uppmaningen att röka, försök använda fördröjning taktiken. Berätta för dig själv hur du kommer att känna på omkring 10 minuter och distrahera dig själv. Du borde se längdpasset inom 10 minuter. Om så inte är fallet, upprepa det steget så många gånger som nödvändigt.

TIPS! Hypnos är ett effektivt verktyg att använda när du slutar röka. Att besöka en licensierad hypnotisör är en effektiv strategi som har fungerat för många individer.

Försök att äta hälsosamt för att bekämpa all viktökning från att sluta röka. Du kommer att minimera din viktökning när du gör det här. Tänk på att din kropp kan kräva mat efter att ha slutat, så det är bäst att äta hälsosamt och ha en hälsosammare tankegång.

När du försöker sluta röka, måste du se till att du undviker några triggare som gör att du vill ha en cigarett. Om du till exempel tyckt om att röka i ditt fordon eller när du läser en bok måste du ändra detta beteende när du utför dessa uppgifter, så att du inte automatiskt drar ut en cigarett utan vana. Bli involverad i något annat under de här tiderna, för att hålla ditt sinne av din önskan att röka.

Sluta röka

Tips! Om du vill sluta röka, gör en lista över metoder som kommer att fungera för dig. Ta dig tid att skapa en lista med idéer som passar din egen livsstil och vanor.

Om du slutar röka, förbättrar du inte bara din egen hälsa utan hälsan hos dem som är nära dig. Secondhand rök kan orsaka cancer och andra stora hälsokomplikationer. Så genom att välja att sluta röka, minskar du inte bara risken för att du får en typ av sjukdom eller någon annan typ av sjukdom, men du minskar också chansen att en älskad kommer också. Så, både du och dina nära och kära kan leva friskare på grund av ditt beslut att sluta röka.

När du ska sluta röka, låt din familj och vänner veta. De kan sedan stödja dig i dina ansträngningar. Att ha ett stödsystem är en av de bästa metoderna du kan använda för att sluta. Detta kommer att öka dina chanser att äntligen vara rökfria för livet.

Sök support online. Du kan upptäcka ett brett utbud av webbplatser speciellt avsedda för att ge stöd till människor som sparkar vanan. Prata med andra människor och dela dina tips med dem. Om du har ett supportsystem som består av andra som slutar, kommer det att hjälpa dig att hantera eventuella problem du kan ha.

TIPS! Använd fördröjning taktiken när du känner att du absolut måste ha en rök. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden.

Du borde nu vara både optimistisk och säker på din förmåga att sluta röka tack vare de tips du har läst här. Sätt informationen i akt och var nöjd med ditt beslut.Source link