Du behöver inte röka igen med dessa användbara tips om stopp


Även om många rökare vill sluta ger de upp för lätt. Avsluta kommer från positivitet och stark viljestyrka, liksom tricks som dessa. Använd dessa tips i din plan för att sluta röka, och du kommer att lära dig att det är lite enklare än du först trodde.

Avsluta kallt Turkiet

Sluta röka så lätt som möjligt. Att sluta kall kalkon kanske inte lyckas. Avsluta kall kalkon är endast effektiv om 5% av tiden. Nikotin är mycket beroendeframkallande, så försök använda medicinering, terapi eller en lapp. Detta kommer att hjälpa dig att komma igenom de tidiga stadierna av tillbakadragande och göra det lättare att sluta röka.

TIPS! Sluta röka så fort du kan. Det är vanligtvis inte klokt att försöka sluta med kall kalkon.

Om du vill sluta röka, måste du göra en lista över hur du ska gå om att sluta. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Alla har en unik stil som hjälper dem att uppnå sina mål. Det är så viktigt att du hittar idéer som kommer att fungera bäst för dig, personligen. Att göra en lista för dig själv kommer att uppnå detta.

Om du slutar röka, förbättrar du inte bara din egen hälsa utan hälsan hos dem som är nära dig. Secondhand rök kan vara skadlig för de i ditt hushåll. När du slutar sänker du exponeringen för secondhand rök. Avsluta kommer att göra både dig och de du älskar mer hälsosamt.

Klipp tillbaka innan du avslutar. Detta kan hjälpa dig att börja sluta röka. Vänta en timme efter att ha vaknat för att få din första cigarett på morgonen och sluta röka efter middagen. För att skära tillbaka, försök röka 1/2 av en cigarett istället för en full en.

TIPS! Försök att fördröja din nästa cigarett. Ta en lång promenad eller titta på ett tv-program för att få ditt sinne att röka.

När du planerar ditt slut, glöm inte att fakturera belöningar för de viktiga milstolpar som du kommer att nå. Håll en lista över möjliga belöningar du kommer att ge dig själv när du gör det en dag utan att röka, eller en vecka eller en månad, och så vidare. Skriv in denna belöningslista där det ofta kommer att få ögat. Detta kan ge dig hjälp att hålla dig motiverad när du känner dig svag.

Om du behöver lite extra motivation för att sluta röka, behåll din familj och någon annan som skulle bli drabbad om du skulle bli sjuk eftersom den vana i ditt sinne. En av fem dödsfall kan vara bunden till cigaretter! Håll dig från att bli en statistik och sluta nu.

De flesta vill verkligen sluta röka, men tyvärr för majoriteten blir det en omöjlig uppgift. Typiskt, när en person försöker sluta, har de en plan att göra det för att hålla sig på rätt spår. Använd tipsen i den här artikeln för att ställa in din egen strategi för att sluta röka.

TIPS! Om traditionella metoder inte har fungerat, överväga hypnos. Denna icke-traditionella metod att avsluta har visat stor framgång med många rökare.Source link