Du behöver inte röka igen med dessa användbara tips


Din familj vill att du slutar röka. Din läkare vill ha samma sak från dig. Ditt försäkringsbolag kommer också att erbjuda dig rabatt för att sluta. Så vad håller du tillbaka? Om du är rökare är det dags att sluta. Läs vidare för att lära dig några taktik för att hjälpa dig att göra det.

Om du vill att sluta röka, bör du överväga att försöka hypnos. Att förvärva en licensierad hypnotisörs tjänster har visat sig vara effektiv för många andra. Under hypnos kommer hypnotisören att ge dig positiva bekräftelser medan du hypnotiseras. Dessa bekräftelser kommer att vara i ditt undermedvetna, vilket kommer att hjälpa dig på väg att sluta röka.

Tips! Var lätt när du slutar röka. Välj aldrig att sluta röka genom att gå kallt kalkon.

När du bestämmer dig för att sluta röka, berätta för din familj och dina vänner. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad. Deras stöd kommer att vara ett stort steg för att hjälpa dig på vägen för att sluta röka en gång för alla.

Skapa en lista med idéer om hur sluta röka kan uppnås. Se till att matcha din lista med din unika personlighet. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Att upptäcka vad som fungerar bäst för dina specifika omständigheter är avgörande. Gör en lista för dig själv.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Du kan associera rökning med körning eller läsning. Ta en titt på hur du kan ändra hur du gör dessa saker, så att föreningarna är svagare och inte får dig att tänka på cigaretter. Leta efter en distraktion i dessa situationer.

Tips! Berätta för dina nära och kära att du vill sluta röka. Att informera de älskade av dina planer kommer att ge dem möjlighet att hjälpa dig med din resa.

Be din läkare om hjälp att sluta röka. En läkare har tillgång till resurser som du inte gör. Dessutom, om läkaren anser att det är i ditt bästa intresse, kan de ordinera mediciner som hjälper dig i ditt arbete.

Sluta röka

En fördel med att sluta röka är så att du kan förbättra hälsan hos alla som är nära dig. Secondhand rök är mycket farlig och orsakar olika typer av cancer, liksom många andra hälsotillstånd. När du slutar röka kommer du också att stoppa hur mycket du utsätter dina nära och kära för de farliga kemikalierna i andrahandsrök. Att sluta röka nu kommer att göra dig och alla omkring dig friskare.

TIPS! Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Att skapa en lista baserad på dina behov och mål är en bra strategi för att hjälpa dig sluta röka.

Att ha en positiv attityd och mycket motivation kan direkt påverka hur lätt det är för dig att sluta röka. Försök att markera fördelarna och förbättringarna i din övergripande hälsa. Tänk på hur ditt andetag kommer att lukta bättre, eller hur mycket rengörare dina tänder kommer att bli, eller hur mycket renare och fräschare ditt hem kommer att bli. Att fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

Du har nu informationen att sluta röka för gott. Att sluta röka kommer att göra dig lyckligare och friskare, och det kommer att hjälpa till att förlänga ditt liv. Använd de pengar du sparar för att spendera på din familj och visa dem ett stort tack för deras stöd.Source link