Du behöver inte röka igen med hjälp av dessa användbara tips


Många människor vet inte hur man egentligen försöker sluta röka, så du kommer att höra mycket negativ feedback om svårigheterna att sluta röka . Som med något ämne, ju mer du vet om att sluta, desto lättare blir det. De tricks som beskrivs i den här artikeln är bra för att hjälpa någon att sluta röka om de verkligen vill.

Var lätt när du slutar röka. Att sluta kall kalkon rekommenderas definitivt inte. 95% av tiden, kommer personer som försöker sluta röka med hjälp av den kalla kalkonmetoden börja röka igen strax efter att ha försökt sluta. Eftersom nikotin är så beroendeframkallande, är det bäst att väga dig själv. Du kommer att ha en lättare tid att göra det genom ett tidigt tillbakadragande, vilket ger dig en bättre chans att sluta.

TIPS! Försök att göra det så enkelt som möjligt för dig själv att sluta röka. Gå inte på den kalla kalkonvägen.

När du känner en uppmaning att röka och inte kan motstå, släcka den åtminstone till senare. Berätta själv att du måste ta en lång promenad innan du kan röka, eller försök att dricka ett glas vatten innan du röker. Genom att fördröja dina handlingar finner du att du verkligen inte vill ha den cigaretten trots allt. Även om du tar den cigaretten, kan du fortfarande minska ditt totala antal för dagen med en.

Ta din resa en dag i taget. Att sluta kan vara en lång process. Oroa dig inte för imorgon, nästa månad eller till och med nästa år. Idag är allt du borde oroa dig för, så se till att du inte röker just nu och din dag börjar börja lägga till för alltid.

När en cigarettsträng slår, försök att genomföra förseningar. Genom att berätta för dig själv att vänta i 10 minuter kan du hitta att du kan hantera begäret för den korta tiden. Om det inte fungerar första gången, upprepa det här steget tills det gör det.

TIPS! Försök med hypnos för att hjälpa dig sluta röka. Många har funnit det lättare att sluta röka efter att ha besökt en hypnotisör.

Om du inte tror att du kan sluta kall kalkon, kan du prova nikotinbytesprodukter, som tuggummi eller fläckar. Dessa receptfria läkemedel levererar din kropp med nikotin medan du arbetar för att bryta vanan, vilket kan hjälpa dig att avvärja det värsta av de fysiska abstinenssymptomen.

Belöna dig själv för att passera milstolpar på din resa. Du kan ta dig ut till en ny filmversion efter den första veckan. När du har passerat den månaden långa milstolpe, njut av en fin kväll ute på din favoritrestaurang. Gå framåt, öka betydelsen av belöningen tills du är helt rökfri och tänker inte ens på det längre.

Sluta röka

TIP! Förstå att sluta röka kommer att ta lång tid att materialisera. Det är en stor process att sluta röka.

Som du kan se finns det ett antal saker du kan göra för att hjälpa dig i din strävan att sluta röka. Så snart du lär dig vad som fungerar och vad som inte fungerar, blir det lätt att sluta röka. Följ de tips som anges i den här artikeln, och det kommer att vara möjligt för dig att sluta röka framgångsrikt.Source link