Du kan definitivt sluta röka med detta bra råd


Idag har samhället blivit riktigt medveten om de negativa effekter som rökning har på hälsan, men det gör det inte lättare för vissa människor att sluta. Om du vill sluta röka kan du bara behöva ett tryck för att få dig på rätt väg. Dessa tips kan underlätta ditt slut.

För att bli mer framgångsrik när du slutar röka, försök skriva nackdelarna och proffsen att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. När du tänker på din lista kan det göra din motivation starkare och hålla fokus på fördelarna med att stanna rökfritt.

Tips! Om du vill lyckas sluta röka, försök att göra en lista över alla För och nackdelar slutar kommer att föra dig. Ditt sinne tenderar att ta något mer allvarligt när du skriver ner det.

Om du skapar en avslutningsplan, var noga med att skriva en lista över alla sätt du kan ge upp för vana. Att sitta ner för att skapa en lista, anpassad till din livsstil, är ett bra sätt att komma igång. Alla använder olika metoder för att göra saker. Det är mycket viktigt att du hittar något som fungerar bra för dig. Detta är lätt att bestämma genom att skriva din egen lista.

Om du har kämpat gång på gång och slutat röka, överväg att planera en tid med din läkare. En läkare kan ordinera mediciner för att underlätta dina ansträngningar. Din läkare kan också styra dig för att stödja grupper, program och andra resurser som hjälper dig.

Älskade Ones

TIPS! Om du uppmanas att tända upp, försök använda en fördröjning taktik. Försök att distrahera ditt sinne och din kropp i 10 minuter genom att gå en promenad eller ringa en vän; i den här tiden kommer din uppmaning troligen att gått.

Få stöd från dina nära och kära, så du kan sluta röka lättare. Det är viktigt att du berättar för dem du behöver och värderar deras stöd, och du kan göra utan att dom är dömande. Låt dem veta att du kanske är lite grouchy först och att du kanske inte är helt själv. Att sluta röka är inte lätt, så du borde hämta stöd från dina nära och kära för att hjälpa dig genom processen.

Diskutera din önskan om att sluta röka med din läkare. Din läkare kan hänvisa dig till en supportgrupp eller ha kunskap om specialister i ditt område. Även om du är kandidat kan din läkare kunna ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

Älskade

TIPS! Gör en tid med din läkare om du har problem med sluta röka Det finns mediciner tillgängliga för att hjälpa dig att sluta röka eller göra processen lättare.

Sluta röka för att gynna dina nära och kära, och deras hälsa. Långt från att vara ofarlig, är användbar rök känd för att orsaka cancer och kan leda till andra allvarliga medicinska tillstånd. Genom att minska den rök som du genererar med dina cigaretter, minskar du den mängd begagnad rök som du har utsatt dina nära och kära för. Inte bara kommer sluta röka att göra dig mycket hälsosamare, men det kommer också att förbättra dina käras hälsa.

Att sluta röka är extremt svårt för många människor, men ibland är de medveten om några hjälpsamma tekniker kan göra det lite enklare. Avsluta blir mer hanterbart bara genom att använda det du har lärt dig här. Fortsätt läsa för idéer som hjälper dig att sluta och aldrig se tillbaka.Source link