Du kan definitivt sluta röka med detta bra råd


Du kommer ofta höra att folk säger att det är mycket svårt att sluta röka, men det här är ofta ett fall att inte veta hur man ska gå till det. Som med något ämne, ju mer du vet om att sluta, desto lättare blir det. Denna artikel är här för att hjälpa dig att bli av med din rökning vana.

Ett hjälpmedel för att hjälpa dig att sluta är att göra en lista med anledningar till varför du borde sluta röka, och också orsakerna till att du motstår att sluta. När något läggs i skrivning kan det ha en inverkan på hur du tänker på saker. Det kan hålla dig fokuserad på ditt mål, vilket bör göra det lättare att sluta.

TIPS! En supportgrupp kan hjälpa dig att följa upp ditt beslut att sluta röka. Det finns mycket styrka och trygghet i en grupp likasinnade människor som alla driver mot samma mål och hanterar samma utmaningar.

Kan hypnos fungera för dig? Många individer har slutat röka med hjälp av en licensierad hypnotisör. Den professionella kan komma in i dig och ge dig positiva bekräftelser. Det kan få cigaretter att tycka mindre aptitretande, vilket leder till att du aldrig vill röka igen.

Ta din resa en dag i taget. Att sparka din vana för gott är inte en övernattning sak; Det är en långsiktig process. Ta saker steg för steg för att maximera din chans till framgång. Bara fokusera på idag, som att sluta nu hjälper dig i framtiden.

Din läkare kan hjälpa dig att sluta röka. Receptbelagda läkemedel kan vara biljetten för att hjälpa dig. Din läkare kan också ha andra resurser till hands, till exempel supportgrupper och gratisnummer, där du kan diskutera din kamp.

Sluta röka

Nå ut till dina vänner och familj för att få stöd när du bestämmer dig för att sluta röka. Gör det klart att du behöver support men att det inte kommer att hjälpa till om dom är dömande. I början kan du drabbas av humörsvängningar och grumlig dom och människor runt omkring dig borde vara medvetna om det. Det är svårt att sluta röka, så du behöver stöd från dina nära och kära.

Om du slutar röka kall kalkon inte är ett alternativ, komplettera dina försök med nikotinersättningsprodukter som nikotingummi eller fläckar. Dessa över-the-counter produkter kommer att leverera nikotin till din kropp under din avslutande ansträngning. De kan avvärja de vansinnefulla fysiska abstinenssymptomen.

TIPS! När du känner en överväldigande önskan att röka, använd fördröjningstaktiken. Genom att berätta för dig själv kommer du att checka tillbaka om tio minuter för att se om du fortfarande vill ha en cigarett, kommer du vanligtvis att undvika begäret.

Du bör nu inse hur viktigt det är för dig att lära dig så mycket om att sluta röka som du eventuellt kan . När du har bestämt vilka tekniker som fungerar för dig och vilka som inte gör det, blir sluta röka betydligt lättare. Använd de råd som finns här, och du kommer att vara på väg mot att lämna denna ohälsosamma vana bakom.Source link