Du kan definitivt sluta röka med detta bra råd


Rökning är en ohälsosam aktivitet som kan få allvarliga negativa konsekvenser för både dig och människorna runt dig. Rökning orsakar många hälsoproblem, inklusive cancer, hjärtsjukdomar och emphysema. De runt dig som andas in i din rök är också i fara. Detta är bland de bättre skälen till att sluta. Följande artikel kommer att visa tips som kan hjälpa dig att lyckas med att sluta röka och leda en hälsosammare livsstil.

Ta varje dag en i taget. Det är en stor process att sluta röka. Tänk inte ens på framtiden. Håll ditt fokus på att göra det genom en dag i taget, med tanken att de vanor du skapar eller bryter idag kommer följa dig in i framtiden.

Tips! Skriv ut fördelarna med att sluta röka för att lägga till din motivation och eliminera cigaretter från din dagliga rutin. När du skriver något ner kan det fungera för att justera din sinnesstämning.

Många tycker att att ta ett nytt träningspass, träningspass eller fysisk acivity kan göra det lättare att undvika att röka. Övning kan också fungera som en stressavlastare. Om du inte övar normalt kan du börja med korta promenader ute varje dag. Tala med en läkare innan du börjar träna rutiner.

Om du försöker sluta röka, se till att du får gott om sömn. När du förblir senare nätter blir du sårbar för att ge dig in efter dina cigarettbehov. Det finns inte folk runt sent på kvällen, det gör det enkelt för dig att smyga en rök. Om du får åtta timmars sömn varje natt, kommer du att kunna fokusera bättre, vilket innebär att du kan styra begäret bättre.

Om du helt enkelt inte kan sluta röka rakt ut, använd nikotintum eller hudfläckar. Du ger din kropp den nikotin det är van vid att ha så att din kropp inte går in i uttag genom att inte ha ett ämne som det brukar bli regelbundet.

Som med andra missbruk, närma sig varje dag utan en cigarett som en liten seger. Försök att inte tänka på att aldrig ha en annan cigarett.

Du kanske vill titta på terapi för att hjälpa till med nikotinutbyte. Återkallande från cigaretter kan lämna dig irriterad, deprimerad eller frustrerad. De konstanta begären kan överväldiga dig. Du kan prova nikotinbytebehandling om du har nikotinuttag. Forskning har visat de som använder nikotinplåster, tuggummi eller pastiller har dubbelt chansen att framgångsrikt sluta. Använd aldrig dessa typer av produkter om du fortfarande röker.

När du försöker sluta röka, måste du undvika de särskilda triggarna som får dig att röka. Ett par exempel är som om du röker efter att du äter en måltid eller när du kör din bil. Du måste identifiera dessa triggers och ändra hur du svarar på dem så att du inte börjar börja röka automatiskt. Försök att använda andra saker för att distrahera dina tankar, om du funderar på att röka.

Motivation och positivt tänkande kan vara till stor hjälp för att hjälpa dig sluta röka. Försök att föreställa dig hur bra ditt liv kommer att vara när du slutar. Tänk dig att ha andetag som inte luktar, eller hur glittrande dina tänder kan vara, och hur fräscha och rena dina omgivningar blir. Fokusera på de positiva förändringar som slutar kommer att ge kan hålla dig ur en negativ inställning.

Sluta röka

Sluta bara röka om du verkligen vill sluta. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett. Sluta röka, och hämta aldrig någon cigarett igen. Det kan tyckas ganska svårt att göra det på så sätt. Med tiden är det den mest effektiva metoden.

Alla vet att rökning är farlig och extremt ohälsosam. Rökning är förknippat med ett brett spektrum av allvarliga hälsoproblem, inklusive lungcancer, emfysem och hjärtattacker. Du måste inse att begagnad rök är lika farlig, om inte mer farlig för människorna runt om dig, och du sätter din hälsa i fare också. Du kommer sluta röka när du börjar använda informationen i den här artikeln.Source link