Du kan definitivt sluta röka med detta stora råd


Om du vill sluta röka, är du långt ifrån ensam. Många vill sparka denna vana. Hälsosam, ingen drar nytta av att röka, och alla förlorar. Rådgivningen i denna artikel bör ge dig en bra utgångspunkt för att rita dig själv om vanan att röka.

Ett sätt att öka din framgång när du slutar röka bygger på en lista bra och dåliga föreningar med att sluta. Att lägga saker på papper kan ha en djupgående effekt på din mentala uppfattning. Detta kan hjälpa dig att fokusera din avslutande ansträngning tydligare, samt att identifiera eventuella svagheter i din plan.

TIPS! Gör ditt avslutningsförsök så enkelt på dig själv som du kan. Under inga omständigheter bör du försöka sluta kall kalkon.

Hitta en supportgrupp om du behöver ytterligare support efter att du slutat röka. Att prata med dina kamrater hjälper dig att hitta nya tekniker för att kämpa begär, ha emotionellt stöd och hitta nya icke-rökare vänner. Dessa människor kan stödja dig genom de svåraste tiderna med vägledning och tips om hantering. Supportgrupper kan hittas på rekreationscentra, samhällskollegor eller kyrkor lokalt.

Tala med din läkare om att sluta röka. Din läkare kan ha resurser tillgängliga för att hjälpa dig att sluta att du inte har tillgång till. Om du är kandidat kan din läkare också ge dig receptbelagd medicin som kan hjälpa dig att sluta röka.

Du bör inte försöka sluta röka ensam. Sök uppmuntran från vänner och familj – låt dem veta att du försöker sluta och låta dem hjälpa dig. Att gå med i en supportgrupp kommer också att öka dina chanser att lyckas. Att bara prata med andra som försöker sluta kommer att hålla dig från att falla av vagnen.

Tips! Berätta för dina kära att du slutar röka idag. När du berättar för dessa människor har du slutat, de kommer att motivera dig att förbli engagerad.

För att undvika sprickbildning under press av begär och nikotinuttag, hitta hälsosamma sätt att hantera den resulterande stressen. Det kan innebära att du går till gymmet i ögonblick när du brukar uppleva cravings, eller starta en hobby eller ens ha ett vanligt massageschema. När du upplever nertid, se till att du distraheras av roliga saker. Utveckla en hobby. Börja engagera dig i en gammal du inte har gjort en stund. Ta lunch med en vän. Läs en bok. Allt som håller dig upptagen är bra.

Det bästa stället att börja när man slutar röka, är att bara sluta. Du börjar din resa dagen då du säger nej till en cigarett. När du slutar, låt inte dig själv börja om igen. Denna strategi kommer först att vara extremt svår. Det har visats att denna metod kan vara ganska effektiv.

Nu när du har läst ovanstående artikel har du förhoppningsvis nu rätt information för att sluta röka permanent. Tänk bara på att du måste vara stark och lägga tonvikten på att vara frisk för dig själv och för de människor du älskar. Använd tipsen här för att slutligen hjälpa dig att sluta.Source link