Du kan definitivt sluta röka med detta stora råd


Rökning är en dålig vana som kan ha skadliga påverkan på din egen hälsa och hälsan för de människor som lever med dig. Rökning är känd för att orsaka lungcancer, hjärtattacker och emfysem tillsammans med flera andra hälsoproblem. Den andra handen röker orsakar lika mycket hälsorisk som första hand. Detta visar bara hur viktigt att sluta är! Artiklarna här ger dig flera tips som kan vara till hjälp när du slutar röka.

Låt din familj och vänner komma hemma om att du vill sluta röka. När du litar på dem runt dig med information som detta, kan de hjälpa dig att hålla dig motiverad, liksom att behålla frestelsen i sjön. Detta kan vara det extra trycket som hjälper dig att hålla dig på rätt väg mot din rökning.

TIPS! Låt din familj och vänner komma in på hemligheten att du vill sluta röka. Att dela dina planer med dem som finns omkring dig kan innebära att du kan lita på dem för att öka din motivation eller distrahera dig när du längtar efter cravings.

Begå din fritid och energi för att träna mer, både som ett sätt att förbättra din hälsa och som en sätt att undvika cigaretter. Du kan uppleva stor stressavlastning genom träning. Om du är ute av form och inte har utövat på ett tag kan du börja långsamt genom att bara gå en promenad varje morgon eller varannan dag. Innan du börjar träna en diskussionsplan, diskutera det här med din läkare.

Att kyla kalkon för att sluta röka är inte den smartaste idén, försök få kompletteringar som hjälper dig på vägen, saker som nikotinplåster eller tuggummi. Du kan köpa dessa produkter i disken. De tillåter dig att få din dagliga dos av nikotin och arbeta för att bli av med denna vana utan att drabbas av abstinenssymptom.

Innan du börjar måste du göra ett åtagande att sluta. De flesta som slutar gör det på grund av brist på viljestyrka. Skälen du slutar kommer att vara en utmärkt motivation för dig att förbli rökfri.

Tips! Om du har svårt att sluta röka, tala med en läkare. Det finns receptbelagda läkemedel, inklusive vissa antidepressiva medel, som kan göra processen att sluta tolereras.

Var noga med att belöna dig själv för små milstolpar när du slutar röka. Till exempel, njut av en film med en speciell vän efter den första veckan har gått. På dag 30 kan du gå ut på middag på en fancy restaurang. Detta kommer att bidra till att öka motivationen för din belöning i ett försök att eliminera rökning från dina tankar.

Älskade

Hälsan hos dina nära och kära beror på att du slutar röka. Rökning är skadligt för dig och alla som finns omkring dig som inhalerar begagnad rök, och människor kan även få cancer från det. När du slutar röka, minskar du den tid som dina nära och kära utsätts för den farliga sekundärrökningen. Avsluta kommer att göra både dig och de som älskar dig friskare.

TIPS! Be dina familjemedlemmar att gå ombord med ditt beslut att sluta röka. Låt dem veta att du behöver den typen av stöd och att det inte finns något behov av att dömas av dem.

Du kanske vill röka ett alternativt cigarettmärke när du överväger att sluta vana. Detta kan vara särskilt effektivt om du köper ett varumärke du vet är obehagligt i smak eller lukt. Rök dem som du skulle ditt vanliga varumärke och andas in dem samma. Du kommer att njuta av att röka mindre. Detta är ett utmärkt första steg på vägen för att sluta!

Rökning är inte bara ohälsosam, men det är också farligt. Hjärtattacker, emfysem och lungcancer är bara några av de många riskerna med att rökning sätter på din hälsa. Begagnade rök är ett farligt hälsorisk mot alla som är nära dig. Du kommer sluta röka när du börjar använda informationen i den här artikeln.Source link