Du kan definitivt sluta röka med detta stora råd


Du måste vara motiverad för att du slutat röka. Du kommer att skörda otaliga belöningar från att ge upp denna vana. En eller flera av dem kommer att vara tillräckliga för att motivera dig när det blir svårt. Du kan förbättra din hälsa, spendera mycket mindre pengar, förhindra ökad chans lungcancer och bara se och känna dig mycket bättre. Så läs den här artikeln för att starta din strävan att sluta röka.

Att skriva ner det kan påverka hela ditt mentala perspektiv. Det kan också motivera att gå framåt, eventuellt sluta lite lättare.

Att skriva ner en lista med positiva och negativa om att sluta kan hjälpa till att öka din chans att lyckas. När du går igenom den taktila erfarenheten och fysiska handlingar skrivs ditt psykologiska perspektiv ofta i processen. Du kan bli mer motiverad att stanna kvar på vägen, och därför kanske du kanske slutar att vara mindre av en utmaning.

TIPS! Ta bara varje dag som det kommer. Att bryta vanan är en process; det händer inte över natten.

Låt din familj och vänner veta om du vill sluta röka. När du låter folk veta dina planer, kommer de att motivera dig att förbli engagerade. Detta kan eventuellt vara det tryck som du behöver hålla dig på spår med din avslutande plan.

Gör en lista över vilka metoder du kan använda för att uppnå detta höga mål. Varje person är unikt sätt att ta hand om saker och uppnå mål. Du måste ta reda på vad som fungerar för dig själv och din livsstil. Att skapa din egen lista gör just det.

Om du försöker sluta röka, sluta tänka på för alltid. Fokusera på att ge upp cigaretter för dagen utan att röka. Du kan alltid ställa in fler mål när du blir bekväm med åtagandet att sluta.

Gör en lista och specificera alla metoder du ska använda för att uppnå detta höga mål. Ta dig tid att anpassa din lista som ett sätt att sluta röka mer effektivt. Detta kan bidra till att skapa en personlig formel för att sluta röka. Det är viktigt att du hittar något som kommer att fungera för dig. Att göra en lista för dig själv av dina egna metoder hjälper dig att nå ditt mål.

Du kommer att bli mer framgångsrik om du inte försöker att axla hela bördan av att röka ensam. Du kanske också är intresserad av att gå med i en supportgrupp.

Låt din familj och vänner veta att du vill sluta röka. De är där för dig och de kommer att vara där för vad du behöver och kan påminna dig om dina planer att sluta. Det mest effektiva sättet att sluta är att ha människor runt som stöder systemet. Detta kommer att göra det mycket lättare att lyckas med att du slutar röka.

Många människor som inte röker mer troligt lyckades inte lyckas det första försöket att sluta. När du slutar försöker du avstå från att röka så länge som möjligt. Om du glider upp anger du ett nytt datum för att sluta igen. Håll bara på det och försök att förlänga den tid du slutar, lära dig under vägen.

Låt din familj och vänner veta att du slutar röka. De kommer att vara där för dig, och de kan vara en stor kraft för att påminna dig varför du slutar röka. Att använda ett bra stödsystem är fördelaktigt när du slutar. Detta ökar mycket chansen att du lyckas, och det kommer att få dig där du vill vara.

TIPS! Klipp ner på rökning. Detta är det första steget för att nå ditt mål om ett rökfritt liv.

Det bästa rådet att börja sluta är att helt enkelt sluta just nu. Stoppning börjar din resa. Stanna bara och börja aldrig igen. Denna metod kan verka lite hård. Det har faktiskt visat sig att denna metod kan vara ganska effektiv.

Om du rökt, gör en noggrann rengöring av ditt bostadsutrymme, ge det en fullständig rengöring när du har slutat. Tvätta och tvätta allt i ditt hus, schampo eller byt ut mattan och tvätta dina fönsterbehandlingar, väggar och andra typer av ytbeläggningar. Detta kommer att hjälpa ditt hem att känna sig ren och frisk och frånvaron av cigarettens lukt hjälper dig att undvika att bli påminnad om den vana som har plågat ditt liv när som helst du kommer in i ditt hem.

Även de människor som är mycket organiserade Ibland misslyckas. Du kan segra i samma situation nästa gång.

Det viktigaste att göra när du vill sluta röka är att göra det första engagemanget för förändringen. Att sluta helt är det enda sättet att verkligen sluta. Bara gör det, sluta röka kall kalkon och börja aldrig igen. Medan den här metoden kan verka lite svår. Det har faktiskt visat sig vara det mest effektiva på lång sikt.

Tips! Om ditt hem luktar rök, rengör det noga. Rengör ditt hus och tvätta dina möbler, så det luktar inte som rök.

Istället för att tänka på att du måste "sluta", tänk på det som en present till dig själv. Tänk på hur ditt liv ska förbättras och att fördelarna med att röka är så viktiga jämfört med de få nackdelarna. Detta kommer att hålla dig incitament och ge dig sanna skäl att sluta nu.

Rådgivning kan hjälpa dig i ditt uppdrag att sluta smoing. Det kan finnas en känslomässig orsak till din rökning vana. När du har tagit hand om det här problemet är det lättare att sluta röka.

När du väl väljer att sluta röka är det viktigt att du löser för att uthärda. Många ex-rökare har gjort många försök innan de lyckades sluta. Om du sviker i din strävan att sluta röka, identifiera faktorer som ledde till ditt återfall, och sedan gå upp och gå igen.

Byt ut en hälsosam vana som träning för din rökning. Övning orsakar endorfiner att släppas som gör att du mår bra, och att få lite motion hjälper till att läka dina rökningrelaterade hälsoproblem. Distraktionen skadar inte heller! Du bör också träna för att motverka vissa biverkningar av att sluta, till exempel viktökning.

TIPS! Konsumera mycket, såväl frö som nötter under avslutningsfasen. Det finns många fördelar med att äta naturliga livsmedel medan du slutar.

Du måste vara beständig i ditt försök att sluta röka, även om du möter svåra tider, om du vill uppnå framgång på det. Glöm aldrig vad som håller dig motiverad mest, och du får den bästa chansen att lyckas med att följa igenom. Följ de råd du läser, så att du kan sluta röka för gott.

Denna artikel har till syfte att erbjuda en användbar sammanfattning av Array som utgör grunden för framtida studier. Ta del i andra källor för att utöka din kunskapsbas. Kunskap är viktig när det gäller, och ju bättre du vet, desto bättre förberedd kommer du att vara i detta område!Source link